Collectie

Merken

De voordelen van Mobiel Interieur:

  • icon_lock.pngVeilig betalen
  • icon_shipping.pngGratis bezorgen*
  • icon_star.pngBijna 100 jaar ervaring

* Exclusief showroom modellen

Wilt u liever persoonlijk contact?

Het adviseursteam van Mobiel Interieur staat voor u klaar.

U vindt ons hier

Bel direct 0228-591537

Foto showroom of 360 filmpje

Berry Alloc
  • Berry Alloc laminaat
  • Berry Alloc laminaat
  • Berry Alloc laminaat
  • Berry Alloc laminaat
  • Berry Alloc laminaat
  • Berry Alloc laminaat

Berry Alloc
Berry Alloc laminaat

✓ Aanwezig in onze showroom

Levenslang genieten van laminaat, in elke ruimte in huis
Berry Alloc laminaatvloeren zijn duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33. Standaard formaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer. Verkrijgbaar met Best Loc® en Best Loc® X-Treme lockingsystemen, gedekt door een levenslange garantie.

Berry Alloc laminaat Naturals, jong, puur en trendy
Berry Alloc biedt voor elke woonstijl en woonsituatie keuze uit maar liefst 10 laminaatcollecties. Bijvoorbeeld de fraaie Naturals-collectie met realistische houtpatronen in 22 kleuren en voorzien van Best Loc® X-Treme, Endless®, Woodstructure®+, Matlook®. Natuurlijk zijn ook bijpassende plinten, profielen en ondervloeren met verschillende geluidsabsorberende eigenschappen leverbaar.

Ongelooflijk onderhoudsvriendelijk laminaat
Een laminaatvloer van Berry Alloc schuwt het zonlicht niet en is zeer krasbestendig. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jaren plezier kunt beleven aan uw vloer zonder dat er verkleuring optreedt. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten. Gebruik een stofzuiger met zachte parketborstel of gebruik droge elektrostatische stofdoekjes. Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer zonder probleem reinigen met een goed uitgewrongen dweil.

Je ziet ze niet en toch maken ze het verschil...de patenten van Berry Alloc
BerryAlloc maakt deel uit van Beaulieu International Group, een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in België, en is een creatieve leider in de binnenhuisdecoratie, zowel voor thuis als voor commerciële projecten. BerryAlloc en zijn medewerkers delen de passie voor kwaliteit, innovatie en service. Dit vindt u allemaal terug in de vele patenten zoals Best Loc® en Best Loc® X-Treme lockingsystemen, Endless®, Woodstructure®+, Matlook®.

Offerte aanvraag

Aantal: Vul een correct aantal in

Aanvragen

Vraag informatie aan over dit product

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.