Collectie

Merken

De voordelen van Mobiel Interieur:

 • icon_lock.pngVeilig betalen
 • icon_shipping.pngGratis bezorgen*
 • icon_star.pngBijna 100 jaar ervaring
 • icon_park.pngGratis parkeren voor de deur

* Exclusief showroom modellen

Wilt u liever persoonlijk contact?

Het adviseursteam van Mobiel Interieur staat voor u klaar.

U vindt ons hier

Bel direct 0228-591537

Foto showroom of 360 filmpje

Jasno
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters
 • Jasno shutters

Jasno
Jasno shutters

✓ Aanwezig in onze showroom

Het verbluffende effect van houten luiken met regelbare lamellen

Primewood shutters
Kies voor Primewood shutters uit verschillende beits- en lakkleuren uit onze JASNO-collectie. Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor de FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is. Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.

Ecowood shutters
Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Doordat JASNO ook dit 'restproduct' gebruikt, gaan ze nog efficiënter om met het hout. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meestgevraagde wittinten uit onze JASNO-collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm en 89mm lamellen

Ecowood Plus
Ecowood Plus is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters leverbaar in 18 lakkleuren.
De Ecowood shutters zijn uitstekend te combineren in een woonruimte met de Primewood shutters. Beide typen shutters toepassen in één raamopening is niet aan te bevelen vanwege kleine verschillen in uitvoering.

Veel maatwerkopties
JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Bijvoorbeeld de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de JASNO shutters zo opvallend mooi en oersterk. Bekijk hieronder alle pluspunten van onze JASNO shutters. JASNO biedt vier opties voor de montage van shutters:. Welke u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Mobiel Interieur adviseert u uiteraard en wij meten alles vakkundig voor u op.
De zekerheid van perfect meten en installeren van uw Jasno shutters door de Binnenhuisadviseurs
Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuwe shutters en u wilt er wel met plezier vele jaren tegenaan kijken én van genieten. Om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen, komen we daarom altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw eigen rekening is. Dat meten kunt u met een gerust hart aan Mobiel Interieur overlaten. Zij hebben voor elke situatie een perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar shutters

 

Offerte aanvraag

Aantal: Vul een correct aantal in

Aanvragen

Vraag informatie aan over dit product

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.