Collectie

Merken

De voordelen van Mobiel Interieur:

  • icon_lock.pngVeilig betalen
  • icon_shipping.pngGratis bezorgen*
  • icon_star.pngBijna 100 jaar ervaring

* Exclusief showroom modellen

Wilt u liever persoonlijk contact?

Het adviseursteam van Mobiel Interieur staat voor u klaar.

U vind ons hier

Bel direct 0228-591537

Foto showroom of 360 filmpje

Luxaflex
  • Luxaflex Plissé shades
  • Luxaflex Plissé shades
  • Luxaflex Plissé shades
  • Luxaflex Plissé shades
  • Luxaflex Plissé shades
  • Luxaflex Plissé shades
  • Luxaflex Plissé shades

Luxaflex
Luxaflex Plissé shades

✓ Aanwezig in onze showroom

Altijd stijlvol
De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé Shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. De Plissé Shades zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting.

Plissé Shades: Thuis in elke kamer
De Plissé Shades vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl - van klassiek chic tot krachtig modern - en passen net zo goed in woonkamers en serres als in badkamers en keukens.

Past op vensters van elke vorm
De stijlvolle Plissé Shades passen op bijna elke raamvorm, van gebogen of ronde ramen tot zeer grote ramen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres. Wilt u bijvoorbeeld een topdown / bottom-up systeem? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Perfect op maat gemaakt en geïnstalleerd door ons.

Ontworpen voor draai- en kiepramen
Plissé Shades zijn speciaal ontworpen voor draai- en kiepramen en deuren. In combinatie met TruFit profielen een slanke, elegante en functionele oplossing.

Comfortabele serres
Maak een comfortabele plek van uw serre met onze Topar Plus-stofcoating die zonnewarmte en fel licht reflecteert en zorgt voor extra isolatie. Geniet van luie zomerse middagen en knusse herfstavonden.

Natuurlijk licht en privacy
U kunt de ongelooflijk veelzijdige Top-Down / BottomUp Plissé Shades van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden bedienen. Zo creëert u in één keer het perfecte evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy.

Lekker in de plooi
Verlevendig uw woonkamer, geef uw keuken of serre nieuw elan of verander een slaapkamer in een heerlijke plek van ontspanning en rust met de geplooide Plissé Shades, die verkrijgbaar zijn in vele prachtige kleuren en texturen.

Kleuren
De Plissé Shade-collectie biedt keuze uit vijftig kleuren en geïnspireerde ontwerpen.

Ontwerp uw Plissé Shades
Plissé Shades zijn ontzettend veelzijdig: de plooien hebben afmetingen die passen bij bijna elke raamvorm en de opties variëren van transparant tot kamerverduisterend. Maak een afspraak en bezoek onze showroom om de volledige collectie te bekijken.

Stoffen
De prachtige en praktische Plissé-stoffen kunnen worden gecoat met ToparPlus om het teveel aan zonlicht en hitte doeltreffend te weren, of met DustBlock, de vuilafstotende coating die perfect is voor uw keuken.

Elektrische of handmatige bediening?
Comfort en veiligheid zijn bepalend geweest bij het ontwerpen van de bedieningsmogelijkheden voor Plissé Shades. U kunt ondermeer kiezen voor het unieke koordsysteem SmartCord®, voor vederlichte handmatige bediening omhoog en omlaag met LiteRise® of voor volledig gemotoriseerde opties, waaronder het unieke Luxaflex® PowerView™ Motorisation concept.

Bekijk hier hoe verschillende kleuren en producten je kamer kunnen veranderen.


Offerte aanvraag

Aantal: Vul een correct aantal in

Aanvragen

Vraag informatie aan over dit product

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.