Collectie

Merken

De voordelen van Mobiel Interieur:

  • icon_lock.pngVeilig betalen
  • icon_shipping.pngGratis bezorgen*
  • icon_star.pngBijna 100 jaar ervaring

* Exclusief showroom modellen

Wilt u liever persoonlijk contact?

Het adviseursteam van Mobiel Interieur staat voor u klaar.

U vind ons hier

Bel direct 0228-591537

Foto showroom of 360 filmpje

Luxaflex
  • Luxaflex Verticale jaloezieën
  • Luxaflex Verticale jaloezieën
  • Luxaflex Verticale jaloezieën
  • Luxaflex Verticale jaloezieën
  • Luxaflex Verticale jaloezieën
  • Luxaflex Verticale jaloezieën
  • Luxaflex Verticale jaloezieën

Luxaflex
Luxaflex Verticale jaloezieën

✓ Aanwezig in onze showroom

Een grootse stijl voor grote ramen en schuifdeuren
Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft. Onze collectie verticale lamellen biedt de grootste variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor uw inrichting.

Kleuren en materialen die aansluiten op uw stijl
Kies uit schitterende kleuren, afwerking en texturen in stof, vinyl en moderne metallic looks. Combineer stoffen zoals aluminium, stof of kunststof en afwerkingsdetails om een individuele jaloezie te creëren voor het perfecte raam. Ervoor nu zelf en maak vrijblijvend een afspraak met Mobiel Interieur in Andijk.

Verticale lamellen: Perfect thuis in iedere kamer
Onze praktische en stijlvolle PVC verticale jaloezieën zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden met onze speciale antibacteriële DustBlock coating. De perfecte keuze voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.

Een moderne en klassieke stijl
Het prachtige assortiment van kleuren, patronen, rijke structuren en transparanties - van delicate transparante stoffen tot opvallende structuren - helpen u om het perfecte evenwicht te vinden.

Handige en soepele bediening
U kunt de prachtig ontworpen verticale jaloezieën bedienen met een eenvoudige roede. Voor het ultieme gemak is de electrische afstandsbediening of wandschakelaar de perfecte keuze.

Denk groot
Wanneer u groot wilt denken, dan geven verticale jaloezieën u de nodige flexibiliteit, met strakke, heldere lijnen - of het nu gaat om een standaardraam, schuin raam of om een zeer ambitieus hoog, breed en fraai project.

Kleuren
De nieuwe collectie verticale lamellen bevat van zachte, subtiele neutrale tonen tot gedurfde, opties die in het oog springen. Maar ook voor basic kleuren als zwart of wit kunt u bij ons terecht – u zult een stijl vinden dat perfect aansluit op uw smaak. Bekijk een selectie van onze favorieten en kom voor het totale assortiment naar Mobiel Interieur in Andijk

Elektrische of handmatige bediening?
De juiste bediening en wijze van sluiten is afhankelijk van uw wensen en de eisen van het dagelijks gebruik. Standaard bij Verticale Jaloezieën is een koord- of kettingbediening. Maar bij grotere oppervlaktes is bediening met een slingerstang of voor volledig gemotoriseerde opties, waaronder het unieke Luxaflex® PowerView® Motorisation concept.

Offerte aanvraag

Aantal: Vul een correct aantal in

Aanvragen

Vraag informatie aan over dit product

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.