Over ons

Mobiel Interieur, eigenwijs aan de dijk!

De 8.000 m² grote woonwinkel van Mobiel Interieur staat in Andijk. Een pittoresk IJsselmeerdorp in de gouden driehoek Hoorn – Enkhuizen – Medemblik. Je moet behoorlijk eigenwijs zijn om op een landelijke plek zo’n indrukwekkende showroom te bouwen. En dat zijn we ook, de broers Harm en Gerrit Jan van der Leek. Met succes, want onze klanten komen vanuit heel Noord-Holland en ver daarbuiten.

100 jaar ervaring

Mobiel Interieur is een familiebedrijf met 100 jaar ervaring. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals. Gastvrij voor onze bezoekers en kundig op ons vakgebied. Vernieuwend in ons aanbod van design meubels en verfrissend in onze kijk op eigentijds wonen.

“Mobiel Interieur is hét adres voor fijnproevers”

Gastvrij en persoonlijk

Mobiel Interieur combineert West Friese gemoedelijkheid en gastvrijheid met een grondige kennis van de interieurbranche. Gastvrijheid betekent dat we u ontvangen met een kopje versgemalen koffie. Maar ook dat we onze bezoekers de ruimte geven om in alle rust rond te kijken. Voor een persoonlijk interieuradvies komen onze adviseurs graag bij u thuis. Samen op weg naar een perfect eindresultaat. 

Dutch Design

Wij hebben een voorliefde voor de schoonheid en kwaliteit van Dutch Design. De ontwerpen van Nederlandse designers sluiten perfect aan bij “onze” trends en smaak. Ook internationaal gooit Dutch Design hoge ogen. Wij verzamelden bovendien voor u de mooiste ontwerpen uit de internationale design collecties. Als wij ergens blij van worden, dan weten we zeker dat u dat ook wordt!  

Service en maatwerk

Bij Mobiel Interieur komen regelmatig klanten die elders niet slagen. Fijnproevers die op zoek zijn naar een niet-standaard product. Bijvoorbeeld naar een design bank, fauteuil, tafel of kast in een andere maat, kleur, vorm of materiaalsoort. Dat kan bij Mobiel Interieur, ”nee” is voor ons geen optie. Maatwerk kasten en tafels zijn zelfs onze specialiteit. 

Wij gaan graag verder waar andere woonwinkels stoppen. Onze service stopt ook niet bij de aflevering van uw nieuwe design meubelen. Bent u achteraf nog niet helemaal tevreden over uw aankoop? Wij lossen het voor u op. 

Van het één komt vaak het ander. U koopt een mooi design meubel en het schilderwerk in uw woonkamer valt uit de toon. Of u wilt nu ook nieuwe wandbekleding en uw houten vloer in een andere kleur laten lakken. Mobiel Interieur regelt het voor u. Wij werken samen met betrouwbare partijen die u al het werk uit handen nemen.   

Mens en milieu

Mobiel Interieur geeft om mens en milieu. Alle producten in onze woonwinkel zijn eerlijk geproduceerd en 100% kinderarbeid-vrij. Inruilmeubels die in goede staat verkeren krijgen een tweede leven. Ons afval voeren wij gescheiden af en 80% wordt gerecycled. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan een betere wereld.