Bent u op zoek naar mooie design barkrukken? Dan bent u bij Mobiel Interieur zeker aan het juiste adres. Wij verkopen diverse luxe barkrukken van alleen maar topmerken. Een design barkruk koopt u natuurlijk niet zomaar van een plaatje. Daar wilt u even op zitten, voelen en beleven. In onze showroom in Andijk staan diverse soorten design barkrukken speciaal voor u opgesteld. Zo kunt u altijd even langskomen om ons diverse aanbod aan design barkrukken te bekijken. Laat u alvast inspireren door het onderstaand aanbod of kom gezellig langs in onze showroom.

Toont alle 10 resultaten

Barkrukken voor ieder interieur

Bij Mobiel Interieur snappen we het maar al te goed dat iedereen een eigen smaak en stijl heeft. Om daarop aan te sluiten bieden wij een zo breed mogelijk assortiment aan diverse design barkrukken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe barkruk van Leolux of Bert Plantagie. Door het brede assortiment aan topmerken is er altijd een barkruk die perfect bij uw smaak en stijl past. Naast het diverse aanbod aan merken zijn er ook verschillende vormen en materialen. Zo hebben wij diverse barkrukken van leer, suede en stof. Twijfelt u over bijvoorbeeld het materiaal of de afmetingen een barkruk? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom in Andijk. Hier staan alle soorten vormen, afmetingen en materialen uitgebreid opgesteld. Zo kunt u alle moderne design barkrukken zien en beleven. Verder helpen wij u graag in onze showroom bij het maken van de juiste keuze van uw barkrukken.

Diverse barkrukken van topmerken

In onze showroom in Andijk staan diverse merken design barkrukken opgesteld. de collectie design barkrukken bestaat onder andere uit de volgende top merken: KFF Design, Bert Plantagie en Leolux. Een mooie lijst aan top designmerken zoals u kunt zien. Des te meer kans dat de perfecte barkruk er voor u bij zit.

Heeft u een kookeiland of vindt u het gezellig om de hele familie samen te brengen in de keuken? Dan is een design barstoel zeker iets wat niet mag missen in de keuken. Zo brengt u de gezelligheid van de woonkamer mee naar de keuken. Mobiel Interieur heeft voor elke woonstijl een bijpassende barkruk. Zo zijn er barkrukken met of zonder armleuningen, barkrukken met of zonder rugleuning, barkrukken met verschillende materialen en nog veel meer. Het kan allemaal bij Mobiel Interieur. Het enige wat wij niet verkopen, is ‘nee’.

Nieuwsgierig naar meer?

Wilt u graag meer weten over de designcollectie van barstoelen? Stuur ons dan een berichtje via een van onze (social) mediakanalen of kom gezellig langs in onze showroom in Andijk. Hier kunt u alle design barkrukken met uw eigen ogen zien en beleven.

Laat u inspireren en verrassen door het brede assortiment designproducten. In de showroom staan uiteraard onze interieuradviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk interieuradvies. Hopelijk zien wij u snel in onze showroom in Andijk.