Bent u op zoek naar een design eetkamerbank? Dan is het een goed idee om even langs te komen bij Mobiel Interieur in Andijk. Hier hebben wij een ruim assortiment met de mooiste design eetkamerbanken voor u opgesteld. In de showroom staan verschillende merken design banken. Deze design eetbanken zijn stuk voor stuk geheel aan te passen naar uw smaak en stijl. Een design eetkamerbank wilt u natuurlijk niet van een plaatje op het internet kopen, maar in het echt voelen en beleven. Wilt u even proefzitten op een van de design eetbanken van Mobiel Interieur? Kom dan zeker langs in onze showroom in Andijk.

Toont alle 10 resultaten

Een design eetkamerbank voor ieder interieur

Bij Mobiel Interieur snappen we maar al te goed dat ieder huis uniek is. Daarom bieden wij binnen onze collectie een zo breed mogelijk assortiment aan met diverse opties. Denk hierbij aan zitdiepte, zithoogte of andere voetjes onder uw design eetbank. Naast design eetkamerbanken hebben wij ook design eetkamerstoelen, deze staan uiteraard ook in onze showroom. Wanneer u twijfelt aan het formaat van uw eetkamerbank of een ander aspect, raden wij u aan om langs te komen in onze showroom in Andijk. Hier helpen onze interieuradviseurs u graag bij het uitzoeken van uw design eetkamerbank en beantwoorden zij graag al uw vragen.

Diverse design eetbanken van topmerken

In onze showroom in Andijk staan diverse merken design eetkamerbanken opgesteld. De collectie design eetkamerbanken bestaat onder andere uit de volgende topmerken: Bert Plantagie, Harvink, Jess Design en Koinor. Een mooie lijst aan top designmerken zoals u kunt zien. Des te meer kans dat de perfecte designer eetbank er voor u tussen zit! Onder deze design banken vallen onder andere een aantal populaire vierkante, ronde en rechthoekige eetkamerbanken. Deze zijn in de meeste gevallen van de gevallen in meerdere formaten beschikbaar (waaronder: 2-zits, 3-zits en 4-zits). Tot slot zijn de eetkamerbanken in verschillende materialen beschikbaar, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoffen, leren of houten bank.

Benieuwd geworden?

Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom in Andijk. Hier kunt u alle design eetbanken met uw eigen ogen bewonderen en even proefzitten. Een design eetkamerbank moet natuurlijk wel lekker zitten. Verder doet u wellicht ook nog wat inspiratie op in onze showroom voor uw eigen woning. Laat u verrassen en inspireren door het diverse design assortiment van Mobiel Interieur. In de showroom staan onze interieuradviseurs altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om op onze website een afspraak te maken voor een persoonlijk interieuradvies. Hopelijk zien wij u snel in onze showroom in Andijk om uw perfecte eetkamerbank uit te zoeken!