Dit jaar markeert een bijzonder moment voor Mobiel Interieur – we vieren ons 100-jarige jubileum! Ons familiebedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1924, toen de eerste stappen werden gezet aan de Dijkweg. Opgericht in april 1924 door opa Harm van der Leek, begonnen we met de verkoop van meubelen en het stofferen van stoelen. Zijn liefde voor bijen inspireerde de naam van het bedrijf: Mobiel. Net zoals bijen hard werken en altijd in beweging zijn.

Mobiel Interieur - Jubileumpost verbouwing
Mobiel Interieur - Mobiel-20
Mobiel Interieur - Mobiel Interieur vanaf de dijk

Toen opa in 1949 overleed, gaf zoon Piet zijn zeevarend beroep op en naam het roer van Mobiel over. Samen met zijn vrouw Marie en door uitbreiding van het pand, begon de zaak te groeien. In 1988 traden de broers Harm en Gerrit Jan toe tot het bedrijf. In 1993 werd het rechtergedeelte bijgebouwd, en in 2002 werd de sloot achter het pand gedempt om nog meer ruimte te creëren. De grootste verbouwing tot dan toe verdubbelde de oppervlakte naar maar liefst 8000 m².

De toekomst van Mobiel Interieur is in goede handen. De vierde generatie staat al te trappelen om het stokje over te nemen. Het doel? Tevreden klanten. En dat is precies waar Mobiel Interieur voor staat. De winkel in Andijk mag dan groot zijn, maar de mentaliteit is nog steeds die van weleer: rustig de tijd nemen om iets moois te kiezen. Die gemoedelijke sfeer willen we behouden, want sommige dingen veranderen nooit.

Om deze mijlpaal te vieren, hanteren wij de hele maand april speciale jubileumprijzen. Kom langs en laat u inspireren door de nieuwste trends in interieurdesign, terwijl u geniet van exclusieve aanbiedingen die alleen tijdens deze feestelijke maand beschikbaar zijn.

Mobiel Interieur - Team Mobiel Interieur Marcel Rob (1)
© Foto Marcel Rob