Pinterest

Eindeloze inspiratie voor je interieur

Ontdek grenzeloze inspiratie voor uw nieuwe interieur op Pinterest. Op de Pinterest-pagina van Mobiel Interieur vindt u creatieve ideeën gebaseerd op de mooiste design meubel merken. Verzamel prachtige beelden, geweldige kleurencombinaties of simpelweg schitterende meubels – alles waarbij u wegdroomt.

Binnenkijken

Op zoek naar interieur inspiratie? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het er bij andere mensen thuis uitziet? Laat je dan inspireren door onze rubriek ‘Binnenkijken bij’. Hier mag je een kijkje nemen bij mensen thuis ofwel klanten van Mobiel Interieur. We werpen een blik in diverse woningen met uiteenlopende woonstijlen. Laat je verrassen door de combinaties van kleur, meubels en accessoires. Binnenkijken bij mensen thuis was nog nooit zo leuk!

Blog

In onze blog voorzien we je van tips en inspiratie om je interieur tot leven te brengen! Ontdek hoe je met eenvoudige aanpassingen een groots effect kunt bereiken. Van het slim gebruik maken van kleur en textuur tot het vinden van de perfecte meubelstukken; wij helpen je om je huis een thuis te maken. Laat je inspireren door de laatste trends in interieurdesign, maar vergeet niet om altijd je eigen persoonlijke stempel toe te voegen. Dus waar wacht je nog op? Duik in onze blogposts en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw interieur.

Foscarini Plena hanglamp - Mobiel Interieur

5 tips als inspiratie voor verlichting in uw woonkamer

Mobiel Interieur - tips voor het inrichten van de eetkamer

7 tips voor het inrichten van de eetkamer

Mobiel Interieur - Welke eetkamerstoelen passen bij mij

Tips voor kiezen van eetkamerstoelen

Mobiel Interieur - Welke eettafel past het beste bij mij_

Welke eettafel past het beste bij mij?

Mobiel Interieur - Welke bank past het beste bij mij

Welke bank past het beste in mijn woonkamer?

Interieuradvies

Bij jou thuis of bij ons in de showroom

Heeft de rubriek ‘Binnenkijken bij mensen thuis’ uw interesse gewekt? Als u nog niet precies weet welke inspiratie perfect aansluit op uw eigen interieurwensen, nodigen wij u uit om persoonlijk interieuradvies aan te vragen bij de interieurontwerpers van Mobiel Interieur. Onze ontwerper komt graag bij u thuis langs om u te voorzien van advies op maat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Andijk, waar u maar liefst 8.000 m² aan inspiratie vindt voor uw nieuwe interieur.

Kom langs in onze showroom in Andijk

Wilt u ook prachtige designmeubels aan uw interieur toevoegen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Andijk, waar u maar liefst 8.000 m² inspiratie vindt op het gebied van modern wonen & design. Onze interieuradviseurs staan klaar voor al uw vragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk interieuradvies. We hopen u snel te verwelkomen in onze showroom in Andijk!