Pinterest

Oneindig veel inspiratie voor jouw huis!

Op onze Pinterest-pagina vind je inspiratie voor design in jouw interieur. Verzamel mooie beelden, geweldige kleurencombinaties, of gewoon prachtige meubels – alles waar je bij weg droomt.

Binnenkijken

Op zoek naar interieurinspiratie? Of gewoon nieuwsgierig hoe het erbij een ander uit ziet? Laat je dan inspireren door onze pagina ‘binnenkijken bij’. Hier mag je binnenkijken bij een aantal klanten van Mobiel Interieur. We kijken binnen bij diverse huizen met uiteenlopende woonstijlen. Laat je verrassen door de combinaties van kleur, meubels en accessoires. Binnenkijken bij mensen thuis was nog nooit zo leuk!

Interieuradvies

Bij jou thuis of bij ons in de showroom

Enthousiast geworden over de binnenkijkers, maar geen idee hoe te beginnen bij je eigen interieur? Vraag dan een persoonlijk interieuradvies aan met de interieurontwerpers van Mobiel Interieur. Onze designer komt graag bij je thuis binnenkijken om je te voorzien van een advies op maat.

Kom langs in onze showroom in Andijk

Wil jij ook prachtige design meubels aan je interieur toevoegen? Kom dan langs in de showroom van Mobiel Interieur. Daar vind je zo’n 8.000 m² inspiratie op het gebied van modern wonen & design. Onze interieuradviseurs staan klaar voor al je vragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk interieuradvies. Hopelijk zien wij je snel in onze showroom in Andijk!