Interieuradvies van Mobiel Interieur

Op zoek naar professioneel interieuradvies? Onze interieuradviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van uw droominterieur. Of u nu verhuist en op zoek bent naar advies voor een geheel nieuwe inrichting, of uw huidige interieur een update nodig heeft: onze adviseurs hebben een oog voor detail en geven graag advies. Maak een afspraak in onze showroom of laat ons naar u toe komen voor advies aan huis. Wij helpen u graag om uw ideeën te combineren tot een mooi geheel. Neem contact op om een afspraak te maken.

Interieuradvies op maat

Bij Mobiel Interieur bieden we professioneel interieuradvies op maat. Dit houdt in dat we ons aanpassen aan uw persoonlijke levensstijl en woonbehoeften. Onze interieuradviseurs weten als geen ander hoe ze meubels, kleuren en materialen op een perfecte manier kunnen afstemmen op uw persoonlijke situatie. Wij helpen u graag om uw interieur in balans te brengen en uw wensen te realiseren. Onze adviseurs zijn beschikbaar voor:

  • Interieuradvies aan huis
  • Interieuradvies in onze showroom

Neem contact met ons op om een afspraak te maken en laat u inspireren door onze professionals.

Interieuradvies in de showroom

Onze interieuradviseurs zijn beschikbaar voor een afspraak in onze showroom. Zorg dat u zoveel mogelijk foto’s en plattegronden meeneemt, evenals foto’s van meubels die u wilt behouden. Als u een moodboard heeft gemaakt van interieurs die u aanspreken, mag dit ook meegebracht worden.

Tijdens een interieuradvies bieden wij:

  • 3D-visualisatie
  • Lichtplan
  • Productvoorstel
  • Kleurenplan
  • Afstylen

Hoe werkt interieuradvies (aan huis)?

Graag vertellen we u meer over hoe het geven van interieur bij ons in zijn werk gaat. Onze interieuradviseurs brengen een bezoek aan huis, of u komt gezellig langs bij ons in de showroom in Andijk. Ons interieuradvies bestaat altijd uit de volgende stappen:

Oriëntatie

Stap 1

Onze interieuradviseurs gaan samen met u op zoek naar uw woonstijl en woonwensen. Daarom komen we ook graag eerst bij u thuis om uw huidige interieur te bekijken en te luisteren naar uw ideeën en doelen voor uw nieuwe interieur. Als u liever naar onze showroom in Andijk komt, vragen we u om foto’s en plattegronden mee te nemen, evenals foto’s van meubels die u graag wilt behouden. Misschien heeft u zelfs al een moodboard gemaakt van interieurs die u aanspreken. Dit is allemaal informatie die onze adviseurs kunnen gebruiken om een beter beeld te krijgen van uw wensen en stijl.

Inspiratie

Stap 2

In de inspiratiefase weet u welke woonstijl het beste bij u past. Onze interieuradviseur zal uw wensen en favoriete stijl op creatieve wijze met elkaar verbinden. Met zijn of haar creatieve ideeën en oplossingen zal u worden geïnspireerd. Dit merkt u meteen wanneer de eerste schetsen worden gemaakt. Onze adviseur weet als geen ander hoe materialen, stijlen en stoffen het beste met elkaar gecombineerd kunnen worden om een harmonieuze en stijlvolle look te creëren. Bovendien zal de interieuradviseur u meenemen in de laatste woontrends en u op de hoogte houden van de nieuwste producten op de markt. Zo krijgt u een compleet beeld van wat er mogelijk is voor uw interieur.

Adviseren

Stap 3

Tijdens het adviesgesprek zal de interieuradviseur uw nieuwe woonruimte in 3D visualiseren, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het eruit zal zien. Zo kunt u zien hoe de meubels, kleuren en materialen goed op elkaar afgestemd zijn en hoe ze bijdragen aan het totale woonconcept. Als u enthousiast bent over het eindresultaat, zullen we samen de vervolgstappen bespreken. Dit kan bijvoorbeeld het aanpassen van het ontwerp zijn of het maken van een offerte voor de uitvoering van het interieurplan.

Aflevering

Stap 4

Bij aflevering zal uw nieuwe interieur door onze eigen vakmensen worden afgestyled. Wij adviseren u ook over het onderhoud, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woonruimte. Onze interieuradviseurs zijn aangesloten bij de echte binnenhuisadviseurs, wat betekent dat u altijd kunt rekenen op professioneel advies en kwalitatief hoogwaardige aflevering.

 

Onderhoud van design meubelen

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw nieuwe interieur, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Onze interieuradviseurs kunnen u advies geven over het juiste onderhoud van uw meubels en stoffen. Zo weet u hoe u uw meubels op de juiste manier kunt reinigen en beschermen, en kunt u langer genieten van uw aankopen. Ook geven we tips over hoe u het beste kunt omgaan met de zon en hoe u kunt voorkomen dat uw meubels verkleuren of beschadigen. Zo behoudt u het mooie uiterlijk van uw interieur en kunt u langer genieten van uw droomwoning.

Uniek interieuradvies op maat bij
Mobiel Interieur

Bij Mobiel Interieur bieden wij gratis interieuradvies aan huis of in onze showroom wanneer dit advies leidt tot een aankoop. We bieden iedereen een uniek, op maat gemaakt advies, aangepast aan de individuele wensen en behoeften op het gebied van wonen. Als u alleen geïnteresseerd bent in het advies, zonder aankoop, zijn de kosten €175.

Laat u alvast inspireren door het Pinterestaccount van Mobiel Interieur. Vul ons formulier in voor een afspraak voor een interieuradvies aan huis of in de showroom. Wanneer u wilt langskomen in onze showroom, kunt u ons ook foto’s, plattegronden en moodboards mailen. Ook kunt u de link van uw woning op Funda doorgeven of uw Pinterestborden met ons delen voor inspiratie. Op deze manier leren we u alvast een beetje kennen.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 0228-591537.

 

Aanvraag interieuradvies

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een interieuradvies.

Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.