Gaat u binnenkort verhuizen? Of kan uw huidige interieur wel een upgrade gebruiken? Heeft u wel ideeën, maar weet u niet hoe dit gecombineerd kan worden tot een geheel? Wat uw vraag ook is: onze interieuradviseurs staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs hebben een perfect oog voor detail en geven met alle plezier advies over uw droominterieur. Wij geven ook met alle liefde interieuradvies aan huis, maar natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak voor in de showroom te maken.

Interieuradvies op maat

Bij Mobiel Interieur geven we interieuradvies op maat. Dit betekent dat wij u adviseren op basis van uw persoonlijke woonsituatie en wensen. Samen met u helpen wij uw interieur in balans te brengen. Onze interieuradviseurs weten als geen ander hoe ze meubels, kleuren en materiaal perfect kunnen afstemmen op uw persoonlijke levensstijl. De mogelijkheden op het gebied van interieur is eindeloos. Daarom kunnen wij ons als geen ander voorstellen dat het inrichten van uw woning lastig kan zijn.

Bij Mobiel Interieur bieden we op de volgende manieren interieuradvies op maat:
– Interieuradvies aan huis
– Interieuradvies in de showroom

Interieuradvies aan huis

Een van de mogelijkheden die Mobiel Interieur biedt is een persoonlijk interieuradvies aan huis. Een van onze adviseurs komt graag bij u thuis om te kijken naar de indeling van de woonruimte, het licht en sfeer van de woning. Aan de hand van uw behoeften en wensen geven wij u graag een interieuradvies aan huis. Samen met u creëren wij graag uw droominterieur. Of u nu uw gehele interieur wilt veranderen of slechts één ruimte: bij Mobiel Interieur zit u altijd goed voor een interieuradvies aan huis.

Interieuradvies in de showroom

Onze interieuradviseurs komen het liefste aan huis. Wilt u toch liever in de showroom langskomen voor een interieuradvies, dan is dat natuurlijk geen probleem. Voor een interieuradvies in de winkel vragen wij u om zoveel mogelijk foto’s en plattegronden mee te nemen. Ook foto’s van meubels die u graag wilt behouden. Misschien heeft u zelfs een moodboard gemaakt van interieurs die u aanspreken. Leuk, neem vooral mee!

Een interieuradvies van Mobiel Interieur is inclusief:

  • 3D-visualisatie
  • Lichtplan
  • Productvoorstel
  • Kleurenplan
  • Afstylen

Hoe werkt interieuradvies (aan huis)?

Graag vertellen we u meer over hoe het geven van interieur bij ons in zijn werk gaat. Onze interieuradviseurs brengen een bezoek aan huis, of u komt gezellig langs bij ons in de showroom in Andijk. Ons interieuradvies bestaat altijd uit de volgende stappen:

Oriënteren

Stap 1

Onze interieuradviseurs gaan samen met u op zoek naar uw woonstijl en woonwensen. Daarom komen we ook het liefst eerst bij u thuis. Voor een interieuradvies in de winkel vragen wij u om zoveel mogelijk foto’s en plattegronden mee te nemen. Ook foto’s van meubels die u graag wilt behouden. Misschien heeft u zelfs al een moodboard gemaakt van interieurs die u aanspreken. Leuk, neem dit vooral mee!

Inspireren

Stap 2

In de inspiratiefase weet u welke woonstijl het beste bij u past. De interieuradviseur zal uw wensen en favoriete woonstijl op creatieve wijze met elkaar verbinden. Met zijn of haar creatieve ideeën en oplossingen zal u worden geïnspireerd. Dit merkt u meteen wanneer de eerste schetsen worden gemaakt. Bovendien weet onze adviseur als geen ander hoe materialen, stalen en stoffen het beste met elkaar gecombined kunnen worden, zodat u weer op nieuwe inzichten wordt gebracht. Dat is het leuke van een interieuradvies aan huis of in onze showroom. Onze adviseurs vertalen uw woonwensen in een handomdraai naar een tastbaar interieurontwerp dat uw verwachtingen overtreft. Sprankelend of juist ingetogen, maar altijd stijlvol en met een verrassende twist.

Adviseren

Stap 3

Vervolgens zal de interieuradviseur uw ‘nieuwe’ woonruimte in 3d visualiseren. U zult merken dat dan het interieurontwerp pas echt tot leven komt! Bent u enthousiast over het eindresultaat? Dan overleggen we samen de vervolgstappen.

Afleveren

Stap 4

Bij aflevering wordt uw nieuwe interieur door onze eigen vakmensen afgestyled. Wij adviseren u ook over het onderhoud. Dit bepaalt uiteindelijk mede uw woonplezier. Mobiel Interieur is aangesloten bij de echte binnenhuisadviseurs

Wat kost een persoonlijk interieuradvies van Mobiel Interieur?

Bij Mobiel Interieur is het interieuradvies aan huis of in de showroom gratis, wanneer dit advies leidt tot een aankoop. Wij bieden iedereen een uniek interieuradvies op maat, want iedereen heeft zo zijn eigen wensen en behoefte op het gebied van wonen. Wanneer u het alleen bij een interieuradvies aan huis of in de showroom wilt houden zijn de kosten €175.

Laat u alvast inspireren door het Pinterestaccount van Mobiel Interieur. Vul onderstaand formulier in voor een afspraak voor een interieuradvies aan huis of in de showroom. Wanneer u wilt langskomen in onze showroom, mail dan eventueel ook alvast uw foto’s, plattegronden en moodboards toe. Of geef de link van uw woning op Funda door of deel uw Pinterest borden met ons voor inspiratie. Op deze manier leren we u alvast een beetje kennen. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 0228-591537.

 

Aanvraag interieuradvies

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een interieuradvies.

Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.