Interieuradvies & inspiratie | Mobiel Interieur

Bij Mobiel Interieur krijgt u interieuradvies, toegespitst op uw persoonlijke woonsituatie en wensen. Voor een interieur dat in balans is. Met meubels, kleuren en materialen die perfect passen bij uw persoonlijke levensstijl. De mogelijkheden op interieurgebied zijn eindeloos. Dat maakt het ook zo lastig om de juiste keuzes te maken.

 

Interieuradvies helpt u verder

Onze gediplomeerde interieuradviseurs inventariseren uw woonwensen. Geven antwoord op al uw vragen over de ideale indeling van uw woonkamer, meubels, kleuren, verlichting en interieurstyling. Zo helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Met als resultaat een oogverblindend mooi interieur dat tot in de puntjes klopt. 

 

Interieuradvies op maat bij Mobiel Interieur

Interieuradvies bij u thuis

Voor een persoonlijk interieuradvies komt Mobiel Interieur graag bij u thuis. We kijken naar de indeling van de woonruimte, het licht en de sfeer van de woning. Aan de hand van uw wensen en onze interieuradviezen creëren wij samen uw droomkamer. Wilt u slechts een deel van uw interieur vervangen? Ook hierover denken wij graag met u mee.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze interieuradviseurs.


Een interieuradvies van Mobiel Interieur is inclusief:

 
 


- 3D-visualisatie
- lichtplan
- productvoorstel
- kleurenplan
- afstylen 

 
Navigram van Mobiel Interieur
 
 
 


Interieuradvies, hoe werkt het?

Oriënteren 

Onze interieuradviseurs gaan samen met u op zoek naar uw woonstijl en woonwensen. Daarom komen we ook het liefst eerst bij u thuis. Voor een interieuradvies in de winkel vragen wij u om zoveel mogelijk foto’s en plattegronden mee te nemen. Ook foto’s van meubels die u graag wilt behouden. Misschien heeft u zelfs al een moodboard gemaakt van interieurs die u aanspreken. Leuk, neem dit vooral mee!

Interieuradvies op maat bij Mobiel Interieur
 

Inspireren

Als u weet welke stijl bij u past, dan komen onze interieuradviseurs met verrassende ideeën. Wij zitten boordevol creatieve oplossingen. Spelen met schetsen, materialen, stalen en stoffen, waardoor u nieuwe inzichten krijgt. Eén ding is zeker: onze adviseurs vertalen uw woonwensen naar een interieurontwerp dat uw verwachtingen overtreft. Sprankelend of juist ingetogen, maar altijd stijlvol en met een verrassende twist.

Adviseren

Met de roomplanner visualiseert de interieuradviseur uw ‘nieuwe’ woonkamer in 3D. Zo komt het interieurontwerp echt tot leven. Bent u enthousiast over het resultaat? Dan overleggen we samen hoe verder te gaan. 

Afleveren

Bij aflevering wordt uw nieuwe interieur door onze eigen vakmensen afgestyled. Wij adviseren u ook over het onderhoud. Dit bepaalt uiteindelijk mede uw woonplezier. Mobiel Interieur is aangesloten bij de echte binnenhuisadviseurs

Wat kost een persoonlijk interieuradvies van Mobiel Interieur?

Wij brengen geen kosten in rekening voor een persoonlijk interieuradvies wanneer dit advies leidt tot een aankoop. 

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons ook bellen via 0228-591537. Laat u inspireren!


Aanvraag interieuradvies:
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een interieuradvies.

 
 
 
 

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.