ALBERTA bij Mobiel Interieur

ALBERTA werd in 1978 opgericht in het noordoosten van Italië, een land dat is gedreven door traditie, de lokale bevolking en de eeuwenoude geest van het Venetiaanse kunstenaarschap. Het bedrijf produceert banken en fauteuils met een tijdloze, klassieke of moderne styling, maar ook exclusieve interieurstukken, allemaal van buitengewoon hoogwaardige materialen. Authentieke ambacht en oprechte passie worden gecombineerd om nieuwe stukken te produceren op basis van originele ideeën en frisse perspectieven. Oprichter van het bedrijf Giuseppe Sbroggiò is gedreven om stukken te ontwerpen en produceren die de perfecte balans zijn tussen functionaliteit en stijl, een drive die hij deelt met zijn zonen Riccardo, Vittorio en Edoardo, evenals zijn hele personeel.

Sinds de oprichting heeft ALBERTA zich laten leiden door zijn waarden en deze blijven de hoeksteen van het succes van het bedrijf. Waarden die leidend zijn bij het zoeken naar hoogwaardige materialen, de nauwgezette aandacht voor detail en afwerking, onophoudelijk onderzoek en intelligente innovatie. Dit alles in combinatie met geavanceerde technologie, gecertificeerde industriële productie, totale flexibiliteit en een oprechte inzet voor de bescherming van het milieu.

De collecties zijn geïnspireerd op drie trends: ‘Luxury’, ‘Contemporary’ en ‘Design’. De producten zijn het resultaat van onderzoek naar onderscheidende styling door architecten en ontwerpers of komen uit projecten die zijn aangegaan met bekende academische instellingen, waaronder het Design lab aan de IUAV in Venetië en Poli Design aan de Polytechnic van Milaan.

Op onze website ziet u slechts een klein deel van de collectie. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Voor advies over de meubelen van ALBERTA en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Mobiel Interieur - ALBERTA Vega