De oorsprong van Alf

De Alf Group is actief binnen de meubelbranche sinds de jaren ’50. Een groep zeer bekwame, ervaren Italiaanse ambachtslieden richtte een coöperatie op in het plaatsje Francenigo om houten meubels in massa te produceren. In slechts een paar jaar werd Alf een belangrijke speler op de houtbewerkingsmarkt, waardoor de gebroeders Piovesana het bedrijf kochten en investeerden in extra middelen. Hun inspanningen leverden al snel resultaat op. Vandaag de dag is Alf Group een van de belangrijkste bedrijven op de internationale meubelmarkt. 

Innovatie bij Alf

Innovatie is altijd onderdeel geweest van de cultuur bij Alf. Ze richten zich met stijl- en technologisch onderzoek op specifieke ontwerpen om maximale kwaliteit te garanderen. Alf selecteert op zorgvuldige wijze de beste materialen voor haar producten. Grondstofkwaliteit bepaalt de hoge mate van schoonheid die elke collectie onderscheidt: de keuze van de beste houtsoorten voor fineer, het brede scala aan gelakte kleuren en het vakmanschap dat de huidige trends creëert.

Bezoek de showroom en laat je adviseren

Alf komen bewonderen? Dat kan in onze showroom in Andijk. Bekijk bijvoorbeeld dressoir Musa, of kom salontafel Moca bewonderen. Onze verkopers kunnen u alles vertellen over de collectie van Alf en weten als geen ander hoe dit te implementeren in uw interieur. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?

Mobiel Interieur - Alf_moca