Arte behang: met luxe uitstraling

Ben je op zoek naar behang met een luxe uitstraling? Kijk dan eens naar dit prachtige Belgische merk Arte. Je hebt de keuze uit diverse dessins, waarmee je jouw slaapkamer, woonkamer of ander vertrek in je interieur een luxe uitstraling geeft. Met het behang van Arte maak je van ieder kamer een stijlvol interieur. Laat je inspireren door de mogelijkheden van dit luxe behang op onze website. Of kom meteen langs in onze showroom in Andijk en bekijk en ervaar het luxe behang zelf!

Arte behang

De muurbekledingen, zoals Arte hun behang ook wel noemt, sieren de muren van zowel woningen, als restaurants en kantoorpanden. Arte behang wordt in meer dan 80 landen verkocht. Ieder jaar wordt er door het team van Arte diverse nieuwe behangcollecties ontworpen. Het behang met luxe uitstraling is vernieuwend, trendbepalend en van super kwaliteit. Het zal je dan ook niets verbazen dat het merk ook veel tijd investeert in research. Voor het Arte behang zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Het ontwerpen van een nieuwe behangcollectie kan dan soms meer dan een jaar in beslag nemen.

Behang dat zorg draagt voor het klimaat

Het belgische merk Arte wilt zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Daarom zijn ze een CO2 neutrale onderneming. Ze zetten zich oprecht in voor het klimaat en ondernemen maatschappelijk verantwoord. Dit wordt nauwlettend gecontroleerd door gecertificeerde partners. Ze nemen zoveel mogelijk maatregelen om de impact op het milieu te beperken. Zo maken ze bij het ontwerpen van het luxe behang gebruik van watergedragen inkt, zonnepanelen (30% van het jaargebruik) en andere groene energiebronnen. Ook werken ze samen met FSC-gecertificeerde partners voor de aankoop van papier en ongeweven stoffen. Kortom: het luxe behang van Arte is meer dan slechts decoratie. De schoonheid ligt Arte na aan het hart en dat ze je terug in iedere behangcollectie.

Officieel Arte behang dealer

Mobiel Interieur mag zichzelf officieel dealer van dit luxe behang noemen. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alle soorten Arte behang. Op onze website kun je alvast inspiratie opdoen. Maar in het echt bekijken is natuurlijk nog veel leuker. Kom daarom gezellig langs in onze showroom in Andijk. Onze interieuradviseurs kunnen je alles vertellen over het luxe behang van Arte. Wil je een uitgebreid interieuradvies? Maak dan direct een afspraak. We komen uiteraard ook graag bij jou thuis langs.

Mobiel Interieur - Arte Essentials Tangram behang merkenpagina