Ontdek Artelux: sfeervolle gordijnen voor elk interieur

Al sinds 1992 brengt Artelux sfeer en elegantie in woningen over de hele wereld. De collectie Artelux gordijnen zijn tijdloos en onderhoudsvriendelijk, daarnaast streven ze ernaar om functionaliteit en uitstraling naadloos met elkaar te verbinden. Daarbij speelt oog voor detail en een passie voor kwaliteit een belangrijke rol. Op deze basis creëert Artelux gordijnen die de perfecte ambiance creëren in ieder interieur, ook in die van u! Bij Mobiel Interieur vindt u de complete collectie van Artelux. Kom langs in de showroom, of bekijk alvast een gedeelte op onze website.

Meer dan raambekleding

De gordijnen van Artelux zijn meer dan slechts raambekleding. Volgens dit merk zijn ze essentieel onderdeel van de inrichting en daarmee zijn wij van Mobiel Interieur het volledig eens. De gordijnen geven sfeer, karakter en persoonlijkheid ongeacht de ruimte. De ontwerpen zijn natuurlijk, elegant en onderscheidend. De gordijnen zijn voorzien van verrassende details, contrasten en Artelux heeft aandacht voor transparantie en kleuren.

Hoogste kwaliteit gordijnen

Het team van Artelux bestaat uit meer dan 150 toegewijde medewerkers. Zij zetten zich dagelijks in voor het produceren van gordijnstoffen van de hoogste kwaliteit. Het is hun missie om hoogwaardige gordijnstoffen te creëren voor iedereen die zowel functionaliteit als sfeer belangrijk vindt voor in zijn of haar interieur. Daarnaast spelen ze in op de nieuwste trends en proberen ze met nieuwe collecties snel te reageren op de behoefte van de markt.

Officiële dealer van Artelux

Mobiel Interieur is officieel dealer van Artelux. Dit betekent dat wij de volledige collectie aanbieden en dat we u kunnen voorzien van een deskundig advies. Als officiële dealer van Artelux hebben we bovendien direct toegang tot de nieuwste gordijnen, zodat we altijd de perfecte raambekleding voor u kunnen vinden. Verder zorgen we voor een snelle levering en goede service, ook na uw aankoop.

Ontdek de Artelux collectie in onze showroom!

Of u nu op zoek bent naar gordijnen voor in uw slaapkamer, woonkamer of in de hal. Bij Mobiel Interieur bieden we de hoogwaardige gordijn collectie van Artelux aan. Laat u inspireren door de verrassende collectie. Onze medewerkers staan voor u klaar voor deskundig advies. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor interieuradvies op maat.