De bijzondere meubelen van ARTIDUO

ARTIDUO is de droom van een meubelmaker die werkelijkheid werd. Een duurzaam betaalbaar meubelmerk, waarbij op elk detail wordt gelet en niet wordt ingeleverd op kwaliteit. ARTIDUO is een familiebedrijf en wordt gerund door Patrick en zijn vrouw Alicia. Samen met een team van 15 mensen met liefde voor het vak, worden alle meubelen met de hand gemaakt. Elk detail geldt! Duurzaamheid speelt een grote rol in de fabriek van ruim 1400 m². Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van de energie afkomstig van de zonnepanelen op het dak van de fabriek.

Mobiel Interieur - Artiduo 8040

De meubelen van ARTIDUO zijn tijdloos, opvallend, betaalbaar en tegelijkertijd van een zeer hoge kwaliteit. Die combinatie zie je niet vaak. Ieder jaar voegen zij twee nieuwe modellen toe aan de collectie. Niet alleen om in te spelen op trends, maar ook om te blijven vernieuwen en simpelweg omdat het maken van meubelen een prachtig vak is. De nieuwe modellen komen ieder jaar rond februari en september uit in verschillende kleuren, stoffen en samenstellingen. De meubelen zijn antiallergeen, brandvertragend en worden gemaakt van gecertificeerd hout. Daarnaast wordt er veel tijd en aandacht besteed aan duurzaamheid. Niet alleen door de keuze van de juiste materialen, maar ook tijdens de productie van de meubelen. De jarenlange ervaring van de makers en de onuitputtelijke liefde voor het vak ziet u absoluut terug in de collecties. Een oog voor detail en kwaliteit in combinatie een acceptabele prijs maken de meubelen bijzonder en gewild.

Bekijk een greep van het aanbod van ARTIDUO op onze website, of kom eens bij ons langs in de showroom in Andijk om het echt te ervaren.