ARTIDUO: Bijzondere meubelen met eigentijds en duurzaam design

ARTIDUO is een Nederlands meubelmerk dat eigentijdse en inspirerende meubelen ontwerpt en produceert. Het merk onderscheidt zich door vernieuwende en verrassende vormen te combineren met duurzaam design, wat zorgt voor een ultiem zitcomfort. Bij ARTIDUO staat kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit centraal. Het is een echt familiebedrijf dat gerund wordt door Patrick en zijn vrouw Alicia, en een team van 15 mensen die alle meubelen met de hand maken.

Eigentijds design met tijdloze allure

ARTIDUO biedt een prachtige collectie van kwaliteitsmeubelen tegen een acceptabele prijs. Elk jaar voegt het merk twee nieuwe modellen toe aan de collectie, waardoor het blijft vernieuwen en inspelen op de huidige trends. Nieuwe modellen worden gelanceerd in februari en september in verschillende kleuren, materialen en opstellingen.

Duurzaam en exclusief

ARTIDUO heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en gebruikt brandvertragende stoffen die antiallergeen zijn. De meubelen worden geproduceerd van gecertificeerd hout en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Daarnaast besteedt ARTIDUO aandacht aan een duurzaam productieproces, bijvoorbeeld door groene energie te gebruiken die opgewekt wordt door zonnepanelen op het eigen dak. Zo draagt ARTIDUO bij aan een betere en duurzame wereld.

Officieel dealer van ARTIDUO

Als officieel dealer van ARTIDUO, zijn wij trots om de prachtige collectie van dit Nederlandse meubelmerk aan te bieden in onze showroom. Bekijk onze website voor een overzicht van de ARTIDUO-collectie, of kom langs bij ons in de showroom om de meubelen in het echt te ervaren. Onze ervaren interieuradviseurs helpen graag bij het vinden van de perfecte meubelen voor jouw interieur. Ook als je ideeën hebt, maar niet weet hoe je dit tot een geheel kunt combineren, bieden wij interieuradvies op maat. Bezoek onze showroom in Andijk en ervaar de bijzondere meubelen van ARTIDUO.