De bijzondere meubelen van ARTIDUO

ARTIDUO is eigentijds en inspirerend. De collectie van ARTIDUO bevat modellen die zich kenmerken door vernieuwende en verrassende vormen, in combinatie met duurzaam design. Het pure vakmanschap met zorgvuldige materiaalkeuze en oog voor detail, zorgen voor een ultiem zitcomfort. ARTIDUO staat voor kwaliteit, duurzaamheid, exclusiviteit en is tijdloos. Door de onuitputtelijke liefde voor het vak, is het de makers van ARTIDUO gelukt om een fraaie collectie designmeubelen te maken. ARTIDUO is een echt familiebedrijf, welke wordt gerund door Patrick en zijn vrouw Alicia. Met een team van 15 mensen worden alle meubelen met de hand gemaakt.

ARTIDUO, eigentijds design met een tijdloze allure

ARTIDUO is een meubelmerk waar je, voor een acceptabele prijs, zeker weet dat je goede kwaliteit in huis hebt. Om te blijven vernieuwen, voegt ARTIDUO elk jaar twee nieuwe modellen toe aan hun collectie. Om mee te komen met de huidige trends, maar ook om zelf te blijven vernieuwen met nieuwe uitdagingen. Nieuwe modellen komen ieder jaar rond februari en september uit in verscheidene kleuren, materialen en opstellingen.

Kwaliteit, duurzaam, tijdloos en exclusief

ARTIDUO werkt met brandvertragende stoffen, zijn antiallergeen en produceren meubelen van gecertificeerd hout. Ook hebben zij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Naast dat de meubelen van ARTIDUO jaren mee gaan, besteden zij ook aandacht aan een duurzaam productieproces. Niet alleen door de keuze van de juiste materialen, maar ook het gebruik van onder andere groene energie, opgewekt door zonnepanelen op eigen dak.

Officieel dealer van ARTIDUO

De meubelen van ARTIDUO vind je niet op elke hoek van de straat. Daarom zijn wij trots dat Mobiel Interieur in Andijk officieel dealer is van ARTIDUO. Bekijk op onze website de prachtige collectie van het Nederlandse merk, of kom eens langs bij ons in de showroom om de meubelen echt te ervaren. Onze ervaren interieuradviseurs helpen je graag alle opties van de meubelen te laten zien, en geven graag advies. Heb je wel ideeën, maar weet je niet hoe dit gecombineerd kan worden tot een geheel? Wij helpen je graag met een interieuravies. We zien je graag in onze winkel in Andijk!