Artifort meubelen bij Mobiel Interieur

Artifort staat voor tijdloos design van topkwaliteit. Jaarlijks vinden de Artifort banken, stoelen en tafels de weg naar huizen van designliefhebbers van over heel de wereld. Het wereldberoemde merk bestaat inmiddels ruim 130 jaar. Ooit begon het allemaal in 1890 toen Jules Wagemans zich in Maastricht vestigde als stoffeerder. Door de jaren heen zijn diverse Artifort meubelen zelfs opgenomen in het Museum of Modern Art & Centre Pompidou in Parijs. De meubelen van dit merk zijn dan ook niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens van topdesign. Artifort meubelen komen niet alleen thuis mooi tot hun recht, denk ook aan een kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een meubel dat zijn hart verovert. Voor altijd!

Artifort: Meer dan een eeuw design

Het fundament van het wereldberoemde merk Artifort is gelegd door Jules Wagemans. Hij vestigde zich in 1890 in Maastricht als behanger en stoffeerder. Zijn zoon Henricus Wagemans bouwde het bedrijf verder uit tot een meubelfabriek. Eind jaren twintig waren de meubelen landelijk bekend en kregen ze een toonzaal in Amsterdam. Pas in 1928 werd Artifort als merknaam geïntroduceerd. Dit is afgeleid van het Latijnse woord ‘ars’, dat kunst of kunde betekent. Het woord ‘fortis’ staat voor sterk en krachtig. Ook het woord ‘comfort’ is terug te vinden in de merknaam Artifort. Daarom staan Artifort meubelen voor art & comfort!

Mobiel Interieur - Artifort Mare

Diverse Artifort meubelen

In ons aanbod vindt u diverse soorten Artifort meubelen. Denk hierbij aan onder andere: design banken, design eetkamerstoelen, design fauteuils en design tafels van Artifort. Het fijne aan de unieke meubelen van Artifort is dat je ze helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo heeft u de keuze uit diverse stoffen, ledersoorten, kleuren en formaten. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Wij van Mobiel Interieur zijn officieel dealer van het merk Artifort. Mocht het meubel niet op onze webshop of in onze showroom staan, dan kunnen wij deze vaak alsnog voor u bestellen.

Artifort meubelen bij Mobiel Interieur in Andijk

De meubelen van Artifort zijn tijdloos. De wereldberoemde Orange slice fauteuil van Pierre Paulin bestaat bijvoorbeeld al meer dan 50 jaar! Maar ook de verfijnde bank Mare toont aan dat Artifort het tijdloze design in de genen heeft! Mobiel Interieur in Andijk heeft de belangrijkste meubel modellen in een sfeervolle presentatie bijeengebracht. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Artifort meubelen alvast op onze website of maak online een afspraak en bezoek onze showroom in Andijk.