Artyx tv-meubelen

Het Nederlandse merk Artyx is een specialist in het ontwerpen en fabriceren van high-end tv-meubelen. Op zoek naar een mooi, tijdloos tv-meubel? Artyx heeft de oplossing voor een betaalbare prijs, en levert en monteert bij jou thuis. Bij Artyx is elk meubel maatwerk en kan bijna overal rekening mee gehouden worden. Heb je specifieke wensen of rare hoeken in je woning? Artyx denkt graag met je mee.

Artyx: eindeloze opties

Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen. Zo bepaal je zelf de gewenste hoogte, diepte, functie, materialen en kleuren. Ook zijn er tal van opties om het meubel af te maken met accessoires. Zo is er een speciale soundbarklep, of door een tv-draaisysteem met kabeldoorvoer toe te voegen aan de kast, zullen er geen kabels meer in het zicht zitten en kan de TV moeiteloos gedraaid worden.

Samenwerkingen met gerenommeerde merken

De TV-meubelen van Artyx hebben naast een fraai ontwerp, ook een functionele uitwerking. De soundbar neemt tegenwoordig een prominente plaats in onder onze TV. Het soundsysteem van het gerenommeerde merk SONOS, vult je huis met een allesomvattend bioscoopgeluid. Films, TV-programma’s, sportwedstrijden, je favoriete muziek of games; met deze soundbar beleef je alles nog intenser. En dat allemaal draadloos. Met de gepatenteerde soundklep wordt de soundbar mooi weggewerkt, en wordt het geluid optimaal behouden. Artyx geeft je de mooiste oplossing omdat optimaal gebruik gemaakt is van de beschikbare ruimte onder de TV en het geluid uit het blad komt.

Tijdens de koude wintermaanden is er niets beter dan een warme haard in je woonkamer, om de warmte op te zoeken. Met een TV-meubel met sfeerhaard kun je precies dat doen. De haarden van Ruby Fires zijn met hun keramische, bio-ethanol sfeerhaarden de ideale manier om sfeer toe te voegen aan de ruimte. Met 4 verschillende afmetingen, en diverse afwerkingen, zit er altijd het ideale sfeerhaard bij.

Officieel Artyx dealer

Mobiel Interieur in Andijk is officieel dealer van TV-meubelmerk Artyx. Hierdoor kun je bij ons terecht voor alle soorten kasten van dit merk. Op onze website kun je alvast inspiratie opdoen. Wil je meer zien of meer weten? Kom dan langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden van Artyx. Daar staan onze interieuradviseurs voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je een uitgebreid interieuradvies? Maak dan direct een afspraak. We komen uiteraard ook graag bij jou thuis langs.