Bert Plantagie bij Mobiel Interieur

Op zoek naar eigentijdse design meubelen? Bekijk dan eens de collectie van Bert Plantagie. De meubelen van Bert Plantagie zijn tijdloos en hebben een eigentijds design. Niet voor niets behoort dit design meubelmerk tot de top van de Nederlandse meubelproducenten. De getalenteerde designers Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalders hebben een brede meubelcollectie neergezet met maatwerk als speerpunt.

Mobiel Interieur - REMO+KIKODe oorsprong van Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands meubelbedrijf met een rijke historie. Het begon allemaal in 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. In eerste instantie richtte dit bedrijf zich op kampeer- en tuinmeubelen, maar sinds de jaren ’80 specialiseerde het bedrijf zich op meubelen voor vakantieparken en zorginstellingen. Sinds 2000 is het meubelbedrijf overgenomen door een ondernemer die zijn eigen koers gaat varen en daarom zijn eigen naam aan het bedrijf toekend. Vanaf dat moment worden de meubelen van Bert Plantagie toegespitst op de consumentenmarkt waarbij de focus ligt op subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. Inmiddels is Bert Plantagie een topmerk, dat in diverse landen wordt verkocht.

Handgemaakte meubels van Bert Plantagie

De meubels van Bert Plantagie staan bekend om de uitgebreide mogelijkheden. De meubels worden ten eerste met de hand vervaardigd en daarnaast kunt u de meubels ook nog eens helemaal aanpassen naar uw stijl. Denk bijvoorbeeld aan duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur en ook is het mogelijk om de meubels op maat te laten maken. Zo weet u zeker dat de meubels van Bert Plantagie perfect in uw interieur passen.

Mobiel Interieur is officieel Bert Plantagie dealer

Mobiel Interieur in Andijk is officieel dealer van het merk Bert Plantagie. Dit betekent dat alle meubelen van dit Nederlandse meubelmerk verkrijgbaar zijn bij ons. Of u nu zoekt naar een specifieke Bert Plantagie design banken, fauteuils, eetkamerstoelen of tafels: wij kunnen het voor u leveren. Op onze website ziet u slechts een klein deel van de collectie. Staat een meubel er niet tussen, waarin u wel geïnteresseerd bent? Neem dan contact met ons op.

Voor advies over de meubelen van Bert Plantagie en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Mobiel Interieur - Bert Plantagie Blake Four