bert plantagie bij Mobiel Interieur

Op zoek naar chique en moderne meubelontwerpen? Kijk dan niet verder dan de bert plantagie collectie, verkrijgbaar bij Mobiel Interieur. bert plantagie is gespecialiseerd in het creëren van tijdloze en eigentijdse designmeubelen en is daarmee een van de toonaangevende Nederlandse meubelfabrikanten. Het bert plantagie team van getalenteerde ontwerpers, waaronder Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalders, heeft een uitgebreide reeks meubels ontworpen met maatwerk als uitgangspunt. Ontdek vandaag nog het beste in bert plantagie designmeubelen bij Mobiel Interieur!

Mobiel Interieur - REMO+KIKODe oorsprong van bert plantagie

bert plantagie is een meubelbedrijf dat zijn oorsprong kent in Nederland en al sinds 1958 actief is. Het begon als ‘Smits Stalen Meubelen’ dat zich in eerste instantie richtte op kampeer- en tuinmeubelen. Later, in de jaren ’80, specialiseerde het bedrijf zich in meubelen voor vakantieparken en zorginstellingen. Sinds 2000 heeft het bedrijf een nieuwe koers gevaren en is het overgenomen door een ondernemer die het bedrijf een nieuwe naam heeft gegeven: bert plantagie. Sindsdien ligt de focus op subtiel design van hoogwaardige kwaliteit voor de consumentenmarkt. Vandaag de dag is bert plantagie een topmerk dat wereldwijd verkocht wordt.

Handgemaakte meubels van bert plantagie

De meubels van bert plantagie zijn met de hand gemaakt en bieden uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Zo kunt u de meubels volledig aanpassen aan uw eigen stijl en voorkeuren. Van duo-stoffering tot onderstellen op maat en in kleur, tot zelfs volledig op maat gemaakte meubels. Hierdoor bent u verzekerd van meubels die perfect passen bij uw interieur.

Mobiel Interieur is officieel bert plantagie dealer

Mobiel Interieur in Andijk is officieel dealer van het merk bert plantagie. Dit betekent dat alle meubelen van dit Nederlandse meubelmerk verkrijgbaar zijn bij ons. Of u nu zoekt naar een specifieke bert plantagie design banken, fauteuils, eetkamerstoelen of tafels: wij kunnen het voor u leveren. Op onze website vindt u slechts een kleine selectie van de collectie. Is het meubel waarin u geïnteresseerd bent niet te vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor advies over de meubelen van bert plantagie en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Mobiel Interieur - Bert Plantagie Blake Four