Bert Plantagie

Bert Plantagie in Andijk

Bert Plantagie / Mobiel Interieur "Color your living"
De colectie van Bert bestaat uit eigentijdse zitmeubelen, tafels en kasten. De eenvoud van de ontwerpen en het gebruik van oorspronkelijke, natuurlijke materialen zorgen voor een pure uitstraling in elk interieur. De mix van leder, stof, roestvrij staal en massief hout levert eindeloze variaties voor het herkenbare Bert Plantagie design. Het Oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat

Designers van Bert Plantagie

Bert Plantagie werkt nauw samen met topontwerpers als Roderick Vos, Hans Daalder, Stefan Steenkist en Thijs Smeets. Zij vertalen de trends op geheel eigen wijze in een actuele collectie met bijzondere en aansprekende creaties. Zo tekende Roderick Vos het unieke RePly stoeltje, welke direct werd opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Arts and Design in New York. Zijn laatste ontwerpen zijn de stijlvolle tafel Float, de strakke bank Jigsaw en de familiebank Monty. Stefan Steenkist heeft onder meer de eetkamerstoelen Duo en Spargo voor Bert Plantagie ontworpen.


Make it yours met Bert Plantagie.

Een custommade stoel, voorzien van een label met uw eigen naam? Het kan nu met ons Make It Yours concept. In 11 stappen co-creëert u, samen met Bert Plantagie, uw eigen, unieke meubel. Mobiel Interieur toont u graag alle mogelijk heden.

 
Etagère Luna van Bert Plantagie bij Mobiel Interieur in Andijk
Make it yours Bert Plantagie
 

Creër zelf uit één van onze tien topmodellen uw eigen eetkamerstoel of eetkamerstoelen. Dat is het Make it Yours programma van Bert Plantagie.

De Bert Plantagie collectie staat voor heldere ontwerpen, handgemaakte producten en eerlijke materialen. De meubels van Bert Plantagie worden in Europa vervaardigd. Het produceren van een stoel, tafel, bank of kast is een ambachtelijk vak, waarbij maatwerk hoog in het vaandel staat. Zo garanderen Mobiel Interieur en Bert Plantagie u een authentiek meubel met een pure uitstraling.

Een kijkje in één van de Bert Plantagie fabrieken

De stoelenfabriek is het bruisende hart van bert plantagie. Bij binnenkomst valt meteen op hoe kolossaal (en opgeruimd!) de ruimte is. Torenhoge stapels met basismaterialen waaruit unieke stoelenframes vervaardigd worden, springen direct in het oog. Al deze frames worden met de hand gepolijst, opgepoetst en-/of gekleurd. Binnen de fabriek zijn ruim 200 mensen aan het werk om ervoor te zorgen dat alle meubelen op tijd bij de klant komen.

 
U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

Alles is handwerk! Zo zit er een grote groep stiksters die alle hoezen van onze stoelen perfect laten passen op de zorgvuldig en stukje voor stukje in elkaar gezette stoelen. Ook al het snij- en knipwerk van het leer en stof wordt handmatig gedaan. En dit voor gemiddeld zo'n 2000 stoelen per week!

 

Bert Plantagie bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.