Bodilson: tijdloze meubels voor elk interieur

Bij Mobiel Interieur bent u aan het juiste adres voor de meubelcollectie van Bodilson. We geloven dat uw interieur een weerspiegeling vormt van wie u bent. Daarom bestaat de collectie van Bodilson uit eigentijdse meubelen en woonaccessoires die perfect passen bij uw persoonlijkheid. Bent u nieuwsgierig naar de meubels van Bodilson? Op onze website kunt u alvast een deel van de collectie bekijken. We nodigen u graag uit in onze showroom voor de complete collectie.

Mix van Scandinavisch en Italiaans design

De collectie luxe meubelen van Bodilson is een mix van Scandinavisch minimalisme en Italiaanse charme. Bij dit merk draait het om het creëren van een moderne, kosmopolitische lifestyle met een vleugje natuurlijke charme. De ontwerpen van de meubels van Bodilson worden in Nederland bedacht, getekend, uitgewerkt en getest. Hierdoor kunnen we trots zijn op de kwaliteit en het vakmanschap dat ieder meubel van Bodilson uitstraalt. In de collectie van Bodilson vindt u meubelen die perfect passen bij een eigentijdse levensstijl.

Duurzaamheid & kwaliteit

Het merk Bodilson hecht net zoals Mobiel Interieur veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. De meubels van Bodilson worden deels in Nederland geproduceerd, maar ook deels buiten Europa. Daarbij worden strenge eisen gesteld aan het duurzaam produceren, maar ook aan de arbeidsomstandigheden in de fabrieken. Daarom werkt het merk Bodilson uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde partners die ook willen streven naar een verantwoorde productie van meubelen.

Mobiel Interieur - Bodilson_vitrinekast

Laat uw eigen identiteit spreken in uw interieur

Laat u in de showroom van Mobiel Interieur betoveren door de meubels van Bodilson. De collectie omarmt eenvoud, rust en luxe, met pure materialen (hout, keramiek en staal). Ieder meubelstuk is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor details. Hiermee geeft u uw interieur een verfijnde uitstraling. De meubels van Bodilson zijn een perfecte aanvulling voor ieder interieur waarmee u uw eigen identiteit kunt weerspiegelen. Laat uw creativiteit de vrije loop en durf combinaties te maken zodat u een unieke eigentijdse uitstraling krijgt.

Officiële dealer van Bodilson

Mobiel Interieur is officieel dealer van Bodilson. Dit betekent dat wij de volledige collectie aanbieden en dat we u kunnen voorzien van een deskundig advies. Als officiële dealer van Bodilson hebben we bovendien direct toegang tot de nieuwste meubelen, zodat we altijd de perfecte bank, tafel of woonaccessoires voor u kunnen vinden. Verder zorgen we voor een snelle levering en goede service, ook na uw aankoop.

Ontdek de Bodilson collectie in onze showroom!

Of u nu op zoek bent naar een rustieke tafel, een comfortabele bank of originele woonaccessoires. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren en verrassen door de prachtige Bodilson collectie. De collectie wordt trouwens het hele jaar door aangevuld met prachtige nieuwe items! Onze medewerkers staan voor u klaar voor een deskundig advies. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor interieuradvies op maat.