Ontdek de prachtige vloerkleden van Brink & Campman

Bij Brink & Campman verheffen ze vloerkleden tot ware kunstwerken. Met meer dan 100 jaar ervaring in vakmanschap en design, bieden ze een uitgebreide collectie vloerkleden die uw interieur naar een hoger niveau tillen. De unieke combinatie van traditie en innovatie zorgt ervoor dat onze vloerkleden niet alleen luxueus aanvoelen, maar ook een statement zijn in elk huis.

Brink & Campman: waar kwaliteit en stijl samenkomen

De vloerkleden collectie van Brink & Campman staan synoniem voor vakmanschap en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos klassiek ontwerp of een eigentijds vloerkleed: in de Brink & Campman collectie vindt u het allemaal. Onze vloerkleden worden met zorg handgemaakt en combineren de beste materialen met prachtige patronen en kleuren.

Een overvloed aan keuze en mix van traditie en innovatie

Brink & Campman begrijpt dat geen interieur hetzelfde is. Daarom bieden we bij Mobiel Interieur een uitgebreid assortiment aan vloerkleden die passen bij verschillende interieurstijlen. Van weelderige tapijten die warme en comfort toevoegen aan uw interieur, tot eigentijdse stukken die een modern accent geven aan uw interieur. De collectie van Brink & Campman heeft het allemaal. Bij Brink & Campman omarmen ze hun rijke geschiedenis en traditie van vakmanschap. Tegelijkertijd staan ze open voor innovatie en nieuwe ideeën. Dit komt tot uiting in onze vloerkleden, waarbij ze ambachtelijke technieken combineren met eigentijdse ontwerpen.

Mobiel Interieur is officieel Brink & Campman

Mobiel Interieur in Andijk is officieel dealer van de vloerkleden van Brink & Campman. Dit betekent dat alle vloerkleden van deze collectie verkrijgbaar zijn via ons. Of u nu zoekt naar een vloerkleed voor binnen of buiten: wij kunnen het voor u leveren. Op onze website ziet u een kleine greep uit de totale collectie. Staat er een bepaald vloerkleed niet tussen, waarin u wel geïnteresseerd bent? Neem dan contact met ons op.

Voor advies over de vloerkleden van Brink & Campman en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk.