Calia Italia: de oorsprong

Het merk Calia Italia begon allemaal in Italië 1965, met Liborio Vincenzo Calia, een getalenteerde timmerman. Destijds startte hij met het ontwerpen van lederen salons in Matera. In de jaren ‘80 groeide Calia Italia uit tot een industriële producent. Hij zag de bank als een plek om te converseren, te rusten en te dromen en die visie wilde hij door middel van zijn ontwerpen overbrengen aan zijn klanten.

Banken en fauteuils van Calia Italia

Calia Italia staat bekend om zijn eigentijdse en ambachtelijke leren banken en fauteuils die uitzonderlijk zitcomfort bieden. Het aanbod is zeer divers, van intieme tweezit tot aan een ruime hoekbank. Bij Calia Italia is voor ieder wat wils. De meubelstukken van Calia Italia verrijken ieder interieur met een vleugje mediterrane invloed.

Calia Italia bij Mobiel Interieur

Mobiel Interieur, een van de Nederlandse Calia Italia dealers, heeft een zeer uitgebreid assortiment van Calia Italia banken en fauteuils. Denk bijvoorbeeld aan:

Deze iconische stukken zijn allemaal verkrijgbaar bij Mobiel Interieur.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs!

U kunt onze design collectie alvast bekijken voor een impressie van de prachtige Calia Italia meubelen. Heeft u toch meer interieur inspiratie nodig, of heeft u behoefte aan een persoonlijk interieuradvies? Maak dan snel uw afspraak en kom gezellig langs in de showroom van Mobiel Interieur.