CARLUCCI: een passie voor luxe interieurtextiel

Bij CARLUCCI gaan ze verder dan gewoon textiel; CARLUCCI heeft een passie voor het buitengewone. Geïnspireerd door de tijdgeest en mode, creëren zij met liefde en vakmanschap elegante, hoogwaardige textiel, behang en tapijten. Ontdek een wereld waarin verfijnde zintuiglijkheid en exclusieve koelte samenkomen in elk weefsel.

In 1987 begon Richard Schutte zijn eerste groothandel, gesteund door zijn vrouw Ellen Steentjes. De merknaam CHIVASSO zag het daglicht in 1991. In 1996 werd de uitgever CARLUCCI gelanceerd, snel nationaal bekend met exclusieve producten. Als onderdeel van de JAB Anstoetz fabric division werd CARLUCCI in 2000 een erkende speler op de internationale markt.

Stoffen, behang en tapijten

Ontdek de uitgebreide collectie van CARLUCCI met prachtige en moderne stoffen. Van kostbare materialen tot zelfverzekerd stralende kleuren, ontdek de perfecte stoffen, behangcollecties en tapijten. Verrijk jouw woning met de warmte en weelde van CARLUCCI.

De collecties worden omarmd door wereldberoemde interieurontwerpers, architecten, meubelhuizen en decorateurs. Het veelzijdige assortiment van CARLUCCI weerspiegelt een filosofie van passie voor het buitengewone.

CARLUCCI bij Mobiel Interieur in Andijk

Voor degenen die op zoek zijn naar de weelde van CARLUCCI-stoffen, is Mobiel Interieur in Andijk de ultieme bestemming. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken, zodat CARLUCCI een stijlvolle toevoeging aan uw interieur wordt.