Cartel Living bij Mobiel Interieur

Op zoek naar karaktervolle designmeubelen? Kijk dan eens naar het meubelmerk Cartel Living. Dit is een oer-Hollands merk: nuchter, eerlijk en gaat voor het beste resultaat en dat zie je terug aan de Cartel Living meubelen. De meubelen zijn een mix van Dutch design en Italiaanse luxe. De handgemaakte meubelen zijn vervaardigd uit authentieke materialen en hebben een vooruitstrevend ontwerp met een Italiaanse flair. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast een gedeelte van de meubelen van Cartel Living op onze website. Of kom langs in onze showroom in Andijk.

Mobiel Interieur - CartelLiving_Jive

De oorsprong van Cartel Living

Het meubelmerk Cartel Living is een echt familiebedrijf en inmiddels al jaren een betrouwbare partner van Mobiel Interieur. Dit oer-Hollandse merk begon in 1986 en heette toen nog Kartell Collection en was gevestigd in IJsselstein. Ondertussen zijn ze 3 generaties verder en ontwerpen en produceren ze alle Cartel Living meubelen in hun eigen fabriek in Culemborg. Eigenzinnige banken, fauteuils en eetkamerstoelen in vele soorten en maten. De kracht van deze oer-Hollandse meubelfabrikant zit hem in de eerlijke prijs kwaliteitsverhouding en de zeer grote collectie stoffen en leersoorten.

Handgemaakte meubels van Cartel Living

De meubels van Cartel Living bieden vele mogelijkheden. Doordat de meubels grotendeels met de hand worden gemaakt is het mogelijk om deze helemaal af te stemmen op uw eigen wensen. Zo is het mogelijk om de eigenzinnige banken, fauteuils en eetkamerstoelen van dit merk op maat te laten maken. Daarnaast heb je keuze uit diverse soorten stoffen en ledersoorten. Hierdoor is iedere Cartel Living bank, fauteuil en eetkamerstoel uniek. Daarnaast kunt u de meubels zo laten ontwerpen dat ze perfect in uw interieur passen.

Mobiel Interieur is officieel Cartel Living dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van het merk Cartel Living. Alle meubels uit de Cartel Living collectie zijn via ons verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een eigenzinnige Cartel Living bank, fauteuil of eetkamerstoel: wij kunnen het voor u leveren. Op onze website ziet u slechts een klein deel van de gehele collectie. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op.