Chapel Parket

Chapel Parket bij Mobiel Interieur in Andijk

Oirigineel Chapel Parket
Het zegel van Origineel Chapel is uw kwaliteitslabel voor de meest exclusieve, in Nederland gemaakte houten vloeren. Het verhaal van Origineel Chapel Parket is dat van een onderscheidend natuurlijk product, op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

 
Logo Chapel Parket

Zij gebruiken alleen het beste Europese eikenhout. Het gehele productieproces van Origineel Chapel hebben ze in eigen beheer, van ruw hout tot eindproduct. Elke plank wordt met de hand afgewerkt. Chapel parket gaat pas aan het werk als de bestelling is geplaatst, dus uw vloer is voor u en voor u alleen

Een merk van HoutIndustrie Schijndel
Origineel Chapel Parket wordt gemaakt door Houtindustrie Schijndel, een vooraanstaand internationaal houtbewerkings- en vloerenbedrijf. Zij hebben een rijke geschiedenis in de houtbewerkingsindustrie en dertig jaar ervaring met de productie van houten vloeren. Omdat het van oorsprong houtbewerkers zijn, hebben zij altijd geïnvesteerd in specialistische kennis en apparatuur. Dat stelt hen in staat om het hout beter dan wie ook te schaven, waardoor onze vloeren tot de beste ter wereld behoren.

Chapel kwaliteitslabel
Elke Origineel Chapel vloerplank is gemarkeerd met een unieke combinatie van productiecode, ordernummer en referentiecode. Samen met het zegel van Origineel Chapel zijn deze markeringen het bewijs dat u een authentiek Origineel Chapel product in handen heeft.

Ga naar Chapel Parket >>>

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.