Cloak

Cloak in Andijk

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. Essentieel aan de ontwerpen is het woord 'puur'. Puur in comfort, Puur in eenvoud, Puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een 'tijdloos enthousiasme' uit. Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed. Het zijn typische kenmerken van Havee meubelen en de basis van het succes van het 58 jaar jonge bedrijf.

Cloak bij Mobiel Interieur

Cloak bij Mobiel Interieur

De combinatie Havee en Mobiel Interieur kent al een lange historie. Het team van Mobiel Interieur is enthousiast door de uitmuntende kwaliteit en afwerking. De meubelen onderscheiden zich door. Mooie, pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. 
- Functioneel en perfect uitgevoerd. 
- Puur vakmanschap en pure kwaliteit


De ontwerper:

Hans Daalder is industrieel ontwerper afkomstig van de Design Academie in Eindhoven. Hij heeft voor diverse internationale bedrijven succesvolle meubelcollecties ontworpen. Cloak is de eerste serie zitmeubelen die hij samen met Havee meubelen heeft ontwikkeld

 
Cloak de ontwerper Hans Daalder

De visie van Hans Daalder:

Als ontwerper probeer ik mijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Inspiratie alleen is dan niet genoeg; er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp in mijn ogen optimaal is.
Het grote vakmanschap van de mensen van Havee staat garant voor een perfecte vertaling van mijn ontwerp en dat is de droom van iedere ontwerper!
Hij tekent met trots voor de "Cloak" collectie van Havee.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.