De oorsprong van Cloak

Cloak is een design collectie van Havee meubelen. Havee meubelen is opgericht door Herman Veldhuizen Sr, een beeldhouwer in de meubelindustrie. In 1956 begon hij met het vervaardigen van meubelen, zoals fauteuils, voetenbankjes en nog veel meer. Havee Design Studio ging diverse samenwerkingen aan, waaronder met Hans Daalder in 2004 waaruit de Cloak collectie is ontstaan.

Mobiel Interieur - Cloak_1150

Handgemaakte Cloak banken en fauteuils

Havee is een van de weinige meubelfabrieken in Nederland die de vervaardiging zelfstandig en ambachtelijk uitvoert. En dat al 60 jaar lang! Dit vakmanschap heeft geresulteerd in een tijdloos ontwerp en optimale kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om uw bank of fauteuil geheel naar wens te laten bekleden. Met de keuze uit verschillende hoogwaardige materialen kunt u uw fauteuil of bank ten alle tijden afstemmen op uw interieur.

Mobiel Interieur is officieel een Cloak dealer

Mobiel Interieur in Andijk is een officiële dealer van de Cloak designcollectie. Alle banken en fauteuils zijn verkrijgbaar via ons. Of het nou gaat om de bank Sky of de draaifauteuil Pebble, bij Mobiel Interieur Andijk kunnen wij alles voor u leveren. Op onze site staat een kleine greep uit de collectie van Cloak. Is er een ontwerp waarin u geïnteresseerd bent, maar staat deze niet op de site? Of wilt u interieuradvies over de meubelen van Cloak of een van onze andere topmerken? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk.