Cloak banken bij Mobiel Interieur

Het merk Cloak heeft een unieke banken collectie met een strakke vormgeving en tot in de perfectie uitgevoerd. Een belangrijk onderdeel van ieder ontwerp is de puurheid. De banken van Cloak zijn allemaal puur in comfort, eenvoud en kwaliteit. De stijlvolle meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk ook rustgevend. Niet alleen visueel, maar ook in gebruik. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie alvast op de website of kom langs in de showroom in Andijk.

Mobiel Interieur - Cloak_1150De oorsprong van Cloak

Cloak is een designcollectie van Havee meubelen in samenwerking met ontwerper Hans Daalder. Havee is nog maar één van de weinige meubelfabrieken in Nederland die het maken van meubels nog volledig zelf uitvoert. Denk aan het vervaardigen van de houten rompen, het patroontekenen, het snijden van stoffen en ledersoorten, maar ook het stikken en montagewerk gebeurt nog op de ambachtelijke manier. Hieraan ten grondslag ligt 60 jaar gedegen kennis en vakmanschap.

Tot 2005 produceerde Havee meubelen enkel meubels die verkocht werden binnen de huiscollecties van meubel speciaalzaken. Daarna zijn ze een nieuwe weg ingeslagen en ontwikkelde ze een eigen meubel label met een drietal designcollecties: Lookline, Cloak en Moduss. De Cloak zitmeubelen hebben een hoogwaardig comfort en een eigen stijl.

Ambachtelijke Cloak banken

De banken van Cloak zien er volkomen logisch uit. Het lijkt erop alsof de meubels er altijd al zijn geweest, maar toch zien ze er volstrekt eigentijds uit. De banken stralen tijdloze enthousiasme uit! Wanneer u kijkt naar de technische details komt u al snel tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De Cloak banken worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, waardoor u ze geheel naar wens kunt laten bekleden. U heeft de keuze uit diverse hoogwaardige stoffen en ledersoorten. De bekleding is verwisselbaar. Zo kunt u uw nieuwe Cloak bank perfect afstemmen op uw interieur.

Mobiel Interieur is officieel Cloak dealer

Mobiel Interieur in Andijk is officieel dealer van de designcollectie Cloak. Dit betekent dat alle banken en fauteuils van deze collectie verkrijgbaar zijn via ons. Of u nu zoekt naar bank Coast of bank Rise: wij kunnen het voor u leveren. Op onze website ziet u een kleine greep uit de totale collectie. Staat een bank of fauteuil er niet tussen, waarin u wel geïnteresseerd bent? Neem dan contact met ons op.

Voor advies over de meubelen van Cloak en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk.