Cobra Art

Cobra Art bij Mobiel Interieur in Andijk

Het familiebedrijf Cobra Art Company is in 1983 opgericht als kunstgroothandel voor de B2B markt. Mike en Jeannette van Rijswijk, zijn al ruim twintig jaar het creatieve brein achter dit bedrijf.

 
Logo Cobra Art

De collectie bestond in de eerste jaren voornamelijk uit ingelijste reproducties en zeefdrukken, maar de eigen creativiteit heeft het bedrijf naar een hoger niveau getild en werd de drijfveer om kunstcollecties te ontwikkelen in samenwerking met internationale fotografen en kunstenaars.

Met oog voor detail, een goed gevoel voor kleur en interieurdesign en een schat aan ervaring streven zij altijd naar vernieuwende concepten. Twee keer per jaar lanceren zij een nieuwe collectie in fotografie, schilderijen en kunstobjecten. Hiervoor reizen zij de hele wereld over om precies díe fotograaf, artiest of kunstenaar te vinden die onze ideeën kan vormgeven. Hiermee onderscheiden zij zich binnen het segment. Architecten en interieurdesigners waarderen onze exclusieve kunstwerken, waarmee ook zij zich kunnen onderscheiden in hun interieurontwerpen.

Cobra Art Company behoort nu tot de internationale top van kunstgroothandels en distributeurs van moderne schilderijen en fotokunst op plexiglas. Het klantenbestand bestaat wereldwijd uit luxe interieurwinkels, architecten, interieurdesigners, hotels en projectontwikkelaars, zo ook Mobiel Interieur in Andijk.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.