Cobra Art bij Mobiel Interieur

Het familiebedrijf Cobra Art Company is in 1983 opgericht als kunstgroothandel voor de B2B markt. Mike en Jeannette van Rijswijk, zijn al ruim twintig jaar het creatieve brein achter dit bedrijf. In de eerste jaren bestaat de collectie voornamelijk uit ingelijste reproducties en zeefdrukken. Ondertussen heeft de eigen creativiteit het bedrijf naar een hoger niveau getild en werd de drijfveer om kunstcollecties te ontwikkelen in samenwerking met internationale fotografen en kunstenaars.

Met oog voor detail, een goed gevoel voor kleur en interieurdesign en een schat aan ervaring streven zij altijd naar vernieuwende concepten. Twee keer per jaar lanceren zij een nieuwe collectie in fotografie, schilderijen en kunstobjecten. Hiervoor reizen zij de hele wereld over om precies díe fotograaf, artiest of kunstenaar te vinden die onze ideeën kan vormgeven. Hiermee onderscheiden zij zich binnen het segment. Architecten en interieurdesigners waarderen onze exclusieve kunstwerken, waarmee ook zij zich kunnen onderscheiden in hun interieurontwerpen.

Cobra Art Company behoort nu tot de internationale top van kunstgroothandels en distributeurs van moderne schilderijen en fotokunst op plexiglas. Het klantenbestand bestaat wereldwijd uit luxe interieurwinkels, architecten, interieurdesigners, hotels en projectontwikkelaars, zo ook Mobiel Interieur in Andijk.