Hoogwaardige kastmeubelen van Nederlandse bodem

Als gerenommeerd Nederlands merk richt Coesel zich al ruim 30 jaar op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kastmeubelen voor zowel woongebruik als projecten. Met een achtergrond van meer dan 70 jaar ervaring in de interieurbranche, staat Coesel bekend om zijn kwaliteit, functionaliteit en nuchtere en begrijpelijke ontwerpen. Het merk combineert traditionele vakmanschap met moderne productiemethoden om meubelen te produceren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Brede collectie kastmeubelen

Coesel biedt een breed scala aan kastmeubelen, waaronder boekenkasten, dressoirs, vitrinekasten en TV-meubelen. Het merk richt zich voornamelijk op het ontwerpen van meubelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een unieke uitstraling hebben. De kastmeubelen van Coesel zijn dan ook een aanwinst voor ieder interieur.

Eigen design-team en private-labels

Coesel ontwerpt en produceert met een eigen design-team zowel voor hun eigen collectie als voor private-labels. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren meerdere keren hun collecties gepresenteerd op woonbeurzen om zo ook in de toekomst optimaal de wensen van hun klanten te kunnen vertalen in praktische en mooie meubelen.

Lokale productie en promotie van de Nederlandse meubelindustrie

Als Nederlands merk is Coesel trots op zijn afkomst en werkt het samen met lokale leveranciers en producenten. Het bedrijf heeft een sterke band met de Nederlandse meubelindustrie en draagt bij aan de promotie en ontwikkeling van deze sector. Door de lokale productie kunnen de kastmeubelen van Coesel met zorg en aandacht worden geproduceerd en wordt er bovendien bijgedragen aan een duurzame economie.

In onze showroom kunt u de kastmeubelen van Coesel bekijken en uitproberen. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte kast voor uw interieur. Neem gerust contact met ons op via onze website als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze collectie.

Mobiel Interieur - Cobra kast