Cotap, opgericht in 1940 door de broers Jacob en Klaas Bakker in IJsselmuiden, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige vloeroplossingen met een rijke geschiedenis en een voortdurende focus op vakmanschap en innovatie. Wat begon als een bescheiden onderneming gericht op de productie van biezen matten, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat een uitgebreid assortiment vloeren van topkwaliteit aanbiedt.

Een breed scala aan hoogwaardige vloeroplossingen

Cotap heeft door de jaren heen haar assortiment aanzienlijk uitgebreid en omvat nu een divers scala aan vloerbedekkingen, waaronder tapijt, pvc, laminaat en vinyl vloeren. De geschiedenis van Cotap getuigt van de flexibiliteit om in te spelen op veranderende markttrends en de bereidheid om voortdurend unieke vloerconcepten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de consument.

Een pionier in harde vloerlevering: Cotap in Genemuiden

Het bedrijf heeft een bijzondere rol gespeeld als pionier in Genemuiden, met vroege toetreding tot de harde vloerlevering en het succesvol omarmen van nieuwe trends zoals PVC-vloeren. Cotap staat bekend om haar duurzame en hoogwaardige vloeroplossingen, met een breed scala aan stijlen en ontwerpen die passen bij elke woonruimte en persoonlijke voorkeur.

Ruime keuze in PVC, vinyl en tapijt: materialen, kleuren en diktes

De PVC-vloeren van Cotap onderscheiden zich door hun sterkte, vormvastheid en eenvoudig onderhoud. Met realistische hout-, tegel- en betonlooks, ontwikkeld met moderne scantechnieken, bieden deze vloeren een natuurlijke uitstraling met alle voordelen van PVC. Krasvast, vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming, zijn deze hoogwaardige vloeren geschikt voor elke woonruimte.

Terwijl de vinyl vloeren een uitzonderlijk zacht en comfortabel gevoel bieden, en zijn ook verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en dessins. Met een sterke toplaag zijn deze vloeren geschikt voor alle woonruimtes en bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Cotap biedt ook een uitgebreide collectie tapijt in verschillende materialen, kleuren en diktes. Met tapijten voor zowel woon- als projectgebruik, variërend in comfortniveaus, zorgt het tapijt van Cotap voor een zachte en comfortabele sfeer in elke ruimte. Bovendien is het tapijt geluiddempend en zorgt het voor een betere akoestiek.

Met een ruim assortiment vloeren en een aantrekkelijke prijsstelling biedt Cotap bij Mobiel Interieur een uitstekende keuze voor elke woning. En met een legservice en deskundig advies zijn wij bereid om u verder te helpen bij het vinden van de ideale vloer. Twijfelt u nog welke vloer het beste aansluit bij uw woning en wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.