CSrugs is een innovatieve fabrikant van tapijten en karpetten op maat. Een enthousiaste liefde voor de textielhandel, een creatief ontwikkelingsteam en de bewaking van hoge kwaliteit en service maken CSrugs wat het is. Sinds 1979 is CSrugs gespecialiseerd in de productie van rijke tapijten waarin structuur en kleur de essentie zijn. Elk vloerkleed heeft een unieke structuur, maat en kleur in is gemaakt om aan elk verzoek te voldoen.

De brede collectie kenmerkt zich door rijkheid en tijdloosheid met een knipoog naar trendy. Afhankelijk van de gekozen kleur, structuur en poolhoogte is de collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur. Een duidelijke signatuur van CSrugs is het gebruik van fijne (kam-)garens; hierdoor kan een grote hoeveelheid kleuren toegepast worden waardoor een zeer genuanceerd en glansrijk beeld ontstaat.

CSrugs maakt hoofdzakelijk gebruik van garens met een natuurlijke oorsprong, zoals diverse soorten Nieuw-Zeelandse wol maar ook linnen, katoen en viscose. Garens met prachtige én prettige eigenschappen die als geheel of als effectgaren bijzondere resultaten opleveren. Voor de outdoor wordt gebruik gemaakt van synthetisch garen met speciaal daarvoor geschikte eigenschappen.

Kom naar Mobiel Interieur in Andijk en maak kennis met CSrugs.

Mobiel Interieur - CS rugs sfeerfoto