Ontstaan van D-Tec

Sinds de oprichting in 1980 staat D-Tec bekend om tijdloze designoplossingen en slimme, hoogwaardige woonaccessoires. D-Tec is met meerdere prestigieuze designprijzen bekroond, en maken dan ook indruk met hun flexibele oplossingen. Op basis van de verwevenheid van moderne technologie met traditioneel vakmanschap, creëert D-Tec meubels van verbazingwekkende nauwkeurigheid. Hierdoor is het productieteam in staat om een serie meubelen te maken, maar ook te werken aan een uniek individueel item. De productie dient als een creatief laboratorium voor ideeën en ziet zich verplicht tot individualiteit en de perfecte uitvoering van de wensen van de klant.

Mobiel Interieur - D-tec_ufoDuurzaamheid

Bij D-Tec zijn de productiemethoden onderworpen aan hoge ecologische normen en worden, welke regelmatig gecontroleerd en gedocumenteerd worden. Door het minimaliseren van de impact op het milieu, en het voldoen aan wet- en regelgeving en andere milieugerichte eisen, kunnen klanten er zeker van zijn dat D-Tec zich richt op de hoogste normen als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid.

D-Tec bij Mobiel Interieur

De meubels van D-Tec moet je in het echt zien, voelen en ervaren; dat kan bij Mobiel Interieur in Andijk. Kom bijzettafel Teatime eens bekijken, of gaat u liever voor kapstok Rapunzel? U kunt bij ons ideeën opdoen en uw eigen sfeer creëren. En wilt u advies of informatie? Dan nemen onze ervaren vakmensen graag de tijd voor u.