De Ploeg: Hoogwaardig interieurtextiel voor een stijlvolle inrichting

Met het interieurtextiel van de Ploeg kies je voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Sinds de jaren ’50 genieten de gordijn- en meubelstoffen van de Ploeg grote bekendheid bij het Nederlandse publiek. De stoffen worden met liefde voor het ambacht gemaakt en vullen het hedendaagse interieur met de mooiste materialen, kleuren en ontwerpen.

Innovatie en samenwerking met bekende merken

De Ploeg werkt samen met verschillende architecten, gordijnspecialisten en bekende meubelmerken. Ook in onze winkel vind je ze terug. Zo bekleden onder andere Gelderland, Leolux, Artifort en Gispen hun meubels met de prachtige stoffen van de Ploeg. Samen met deze partners wordt er continu gewerkt aan innovatieve ontwerpen die inspelen op de behoefte aan vernieuwing, comfort en functionaliteit. De stoffen worden nog steeds op traditionele wijze gemaakt, met vakmanschap draad voor draad samengesteld en geweven.

De Ploeg werkt aan het maken van goed materiaal. Kwaliteit en ontwerp waar men blij van wordt. Vanuit de oorsprong werkt de Ploeg met eerlijke materialen en een duidelijke visie hoe zij omgaan met de wereld. Bewust ontwerpen, bewust produceren en omgaan met grondstoffen, bewust omgaan met mens en milieu staat centraal voor de Ploeg. En daar staan zij al bijna honderd jaar voor. Zij werken aan ideeën over wonen, leven en werken, met aandacht voor interieur en de wereld om hen heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen!

Mobiel Interieur - de Ploeg website

Textiel van de Ploeg bij Mobiel Interieur

Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in de showroom van Mobiel Interieur. Onze adviseurs staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u liever een persoonlijk advies? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. In onze showroom kunt u de prachtige stoffen van de Ploeg bewonderen en ervaren. We tonen een ruime selectie van hun hoogwaardige interieurtextiel, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw eigen stijlvolle inrichting.