De Ploeg

Met het interieurtextiel van het topmerk de Ploeg kun je veel kanten op. De gordijn- en meubelstoffen van de Ploeg genieten sinds de jaren ’50 al grote bekendheid bij het Nederlandse publiek. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, en worden met liefde voor de ambacht gemaakt. De Ploeg vult het hedendaagse interieur met de mooiste materialen, kleuren en ontwerpen. Naast een fraaie uitstraling, speelt de Ploeg ook in op functionele creativiteit. Want, naast toepasbaarheid en kwaliteit, staat service bij de Ploeg ook hoog in het vaandel.

Goed wonen met de Ploeg

De Ploeg werkt samen met verschillende architecten, gordijnspecialisten en bekende meubelmerken. Ook in onze winkel vind je ze terug. Zo bekleden onder andere Gelderland, Leolux, Artifort en Gispen hun meubels met de prachtige stoffen van de Ploeg. Ook deze partners dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe stoffen. Ze spelen innovatief in op de behoefte aan vernieuwing, comfort en functionaliteit. De Ploeg ontwikkelt stoffen zoals ze vroeger werden gemaakt: met vakmanschap draad voor draad samengesteld en geweven.

Mobiel Interieur - de Ploeg website

Ontwerpen voor mensen

De Ploeg werkt aan het maken van goed materiaal. Kwaliteit en ontwerp waar men blij van wordt. Vanuit de oorsprong werkt de Ploeg met eerlijke materialen en een duidelijke visie hoe zij omgaan met de wereld. Bewust ontwerpen, bewust produceren en omgaan met grondstoffen, bewust omgaan met mens en milieu staat centraal voor de Ploeg. En daar staan zij al bijna honderd jaar voor. Zij werken aan ideeën over wonen, leven en werken, met aandacht voor interieur en de wereld om hen heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen!