Relaxfauteuils van De Toekomst, Nederlands fabricaat

Met een relaxfauteuil van Meubelfabriek de Toekomst haalt u een fauteuil in huis welke is ontwikkeld met een sterk accent op comfort, functionaliteit en innovatief ontwerp. De Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf begin vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie, vanaf 1955 heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijft de Toekomst toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

De Toekomst bij Mobiel Interieur

Mobiel Interieur kan u een groot deel van de collectie van de Toekomst laten zien, zoals de fauteuils van de lijnen Twice, Magic 4 en Smart. Een deel van de fauteuils kan in verschillende maatvoeringen geleverd worden, XS, S, M, L, XL en XXL, ook een fauteuil met een sta-op functie behoort tot de mogelijkheid.

Relaxfauteuils van De Toekomst kunnen we onderverdelen in een aantal modellijnen, bij Mobiel Interieur verkrijgbaar:

Twice
Karakteristiek, eigenzinnig, strak, robuust, stoer; in leer, stof of een combinatie hiervan. Laat je verrassen door de vele Twice mogelijkheden! Kom naar onze showroom, waar we er graag meer over vertellen.

Magic4
Flexibiliteit en persoonlijk zitcomfort als uitgangspunt! Er zijn wel 24 basiscombinaties mogelijk. Kom eens proefzitten in de showroom.

Smart
Mooi, duurzaam en comfortabel. Dat is wat wij Smart Thinking noemen. Ontdek de veelzijdige Smart collectie in onze winkel.

Fiesta en Toro
Klassieke sta-op-fauteuils in vier ergonomische maatvoeringen. Voor iedereen een passende fauteuil. En ook nog aantrekkelijk geprijsd!

Mobiel Interieur - de Toekomst TW191