Design on Stock: betaalbaar Dutch design

Design on Stock is een prachtig Nederlands meubelmerk, dat bovendien ook nog eens in eigen beheer in Nederland wordt geproduceerd. Daarom zie je op alle meubelen van Design on Stock een kwaliteitsstempel met ‘Made in Holland’ gedrukt. De Design on Stock meubelen zijn stuk voor stuk uniek te noemen, maar ook nog eens betaalbaar. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is een van de belangrijkste kenmerken van de Design on Stock meubelen.

Betaalbaar design

Elk model van Design on Stock is ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment werken de volgende ontwerpers aan de Design on Stock meubelcollectie: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roije, Studio Foorumi en DesignLab21. De ontwerpers houden voor ogen dat prijs en kwaliteit perfect in balans moeten zijn, daarom zijn alle meubels van Design on Stock scherp geprijsd.

Mobiel Interieur - Design_On_Stock

Meubels met kwaliteitsmaterialen

De meubels van Design on Stock zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen. De bekleding bepaalt niet alleen de uitstraling, maar ook hoelang een meubel mee gaat. Daarom heeft Design on Stock stoffen en lederstoffen geselecteerd voor diverse woonsituaties en toepassingen. In de woonwinkel van Mobiel Interieur kunt u uiteraard een uitgebreid advies krijgen van onze verkoopadviseurs.

Snelle levering met unieke service

De meubels van Design on Stock worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Hierdoor is er geen sprake van lange levertijden. Design on Stock zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van mooie design meubels. Binnen enkele weken staan de nieuwe meubels bij u thuis.

Twijfelt u nog over welke meubels u het beste kunt kiezen? Het maken van een definitieve keuze is soms erg lastig, zonder dat je het eerst thuis hebt getest. Soms zijn de afmetingen net te groot of juist te klein, of blijkt de kleur geen goede match te zijn met de vloer. Wat uw reden ook is, bij Design on Stock streven ze naar 100% klanttevredenheid. Daarom kunt u de meubels binnen 2 dagen na levering ruilen. Vraag naar de voorwaarden aan onze verkoopadviseurs.

Mobiel Interieur - Design_On_Stock_Gola_Stoelen

Interieuradvies aan huis of in de showroom

Om te voorkomen dat u verkeerde keuzes maakt. Kunt u ook kiezen voor interieuradvies aan huis. Onze interieuradviseurs helpen u graag met een interieuradvies op maat. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat u voor een verkeerd formaat kiest, of dat de bekleding nieuwe bank uiteindelijk geen match vormt met de kleur van de vloer. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van uw interieur? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een interieuradvies op maat. Natuurlijk kunt u ook voor een interieuradvies terecht in onze woonwinkel.

Mobiel Interieur is officieel Design on Stock dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van het Nederlandse merk Design on Stock. Alle meubels uit deze design collectie zijn verkrijgbaar bij ons. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Design on Stock bank of fauteuil: wij kunnen het voor u leveren. Op onze website ziet u slechts een klein deel van de gehele collectie. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voor advies over de meubelen van Design on Stock en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk. Onze adviseurs staan voor u klaar.