Design on Stock

Design on Stock in Andijk

Design on Stock heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van zitmeubelen. Met een aantal unieke pluspunten hebben zij zich weten te onderscheiden. Mobiel Interieur presenteert exclusief deze prachtige collectie in een aparte afdeling waar nagenoeg de gehele collectie is te zien.

VISIE van Design on Stock.

De liefde voor ons vak is wat ons verder brengt en wij zijn terecht trots op onze collectie. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en onze ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen al onze meubels het kwaliteitsstempel 'Made in Holland'.
Géén lange levertijden, géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels tegen een scherpe prijs!

Design on Stock bij Mobiel Interieur in AndijkBetaalbaar topdesign

Design on Stock.com staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze meubels zeer scherp geprijsd.

Kwaliteitsmaterialen

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van je keuze. Het bepaalt de uitstraling en je wilt graag dat jouw meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

 
Designonstock betaalbaar topdesign

Goed advies

Design on Stock hecht veel waarde aan advies en de service die je bij onze verkooppunten kunt krijgen, tijdens en na de aankoop. Om die reden hebben wij een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Wij adviseren je om jouw aankoop te doen bij een van onze officiële verkoopadressen. Op die manier kunnen we je de service en garantie bieden zoals wij voor ogen hebben.

 

Design on Stock bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.