Wereldwijd zijn Dutch Design meubels zeer geliefd, maar ook in Nederland zelf zijn mensen er helemaal weg van. Typisch aan Dutch Design meubels is de eenvoud, de out of the box ontwerpen en het oog voor ambacht. Bij Mobiel Interieur vindt u diverse Dutch Design meubelmerken: van Artifort tot Leolux en nog veel meer. Kom langs in de showroom en onze adviseurs vertellen u graag meer over de Dutch Design meubels bij Mobiel Interieur in Andijk.

Dutch design meubelen: van Artifort tot Leolux

Bij Mobiel Interieur bent u aan het juiste adres voor design meubels van Nederlandse ontwerpers. Tussen onze Dutch design meubels vindt u uiteenlopende pareltjes van Nederlandse bodem. Of u nu op zoek bent naar een prachtige design bank, fauteuil of eettafel: bij Mobiel Interieur zit u helemaal goed. De Nederlandse meubelmerken hebben ieder hun eigen kenmerken en design, waardoor u voor ieder interieur wel een geschikt meubelstuk vindt.

Bij Mobiel Interieur zijn we specialist op het gebied van Nederlandse meubelmerken. Bij ons vind je dan ook Dutch design meubels van onder andere de volgende merken:

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Dutch design meubels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens een meer milieuvriendelijke keuze. De meubels zijn van hoge kwaliteit en slijten minder snel, waardoor je er gegarandeerd meerdere jaren van kunt genieten. Met oog op het duurzaamheid beperk je de productie, het transport en de opslag. Hierdoor zijn de meubels van Nederlandse bodem een stuk duurzamer, dan wanneer je meubels laat komen uit een ver land buiten Europa.

Kom langs en ontdek onze Dutch Design meubels

Bent u ook fan van Dutch Design meubels? Bij Mobiel Interieur vindt u volop Nederlandse design meubelen voor ieder interieur. Kom genieten van de prachtigste Dutch Design banken of fauteuils, maar ook design tafels en stoelen behoren tot de mogelijkheden. Uw nieuwe meubel koopt u natuurlijk niet zomaar van een plaatje! Kom daarom langs in onze showroom en ervaar en voel de kwaliteit van de Dutch Design meubels zelf. Heeft u vragen dan kunt u deze stellen aan onze interieuradviseurs. Of maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies op maat. Zien wij u snel in Andijk?