Dutch Originals

Dutch Originals bij Mobiel Interieur


Gispen Classics

Als exponent van het modernisme groeide W.H. Gispen uit tot een van Nederlands succesvolste industrieel ontwerpers. Veel van zijn succesvolle ontwerpen zijn opgenomen in de collectie van Gispen Classics, en daardoor ook voor de hedendaagse designliefhebber bereikbaar.

 
Dutch Originals Gispen Classics

Klassiekers van toen en nu

Het succes van de herintroductie van de Gispen Classics zorgde ervoor dat ook ontwerpen van andere gerenommeerde Nederlandse designers uit de tijd van het modernisme (onder andere Gebroeders De Wit, Paul Schuitema) opnieuw in productie zijn genomen. Deze designklassiekers zijn net als de ontwerpen van Gispen ondergebracht bij het merk Dutch Originals.

Op de toekomst

Daarnaast hebben designers als Wim Rietveld, Rob Eckhardt, Alexander Krikhaar en Jan des Bouvrie de collectie van Dutch Originals verrijkt met hun eigentijdse ontwerpen, met verwijzingen naar de stalen buismeubelen van Gispen en zijn tijdgenoten. Terugkerend element in deze ontwerpen is de nadruk op functionaliteit, elegantie en zitcomfort.

Dutch Originals bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.