Dutch Originals bij Mobiel Interieur

Dutch Originals is een designmerk met toonaangevende Nederlandse designmeubelen. Het merk onderscheidt zich met exclusieve meubels en accessoires voor het interieur. De designmeubelen zijn gebaseerd op de ontwerpen van designer W.H. Gispen. De collectie van Dutch Originals kunt u ook wel omschrijven als ‘klassiekers van de toekomst’. De banken, fauteuils, stoelen en tafels zijn vervaardigd op basis van de kennis en technieken van nu, maar hebben wel een klassiek design behouden. Alle design meubelen van Dutch Originals zijn ‘Made in Holland’ en ‘real Dutch Design’. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast een deel van de collectie hieronder.

Puur vakmanschap met rijke historie

Het verhaal van Dutch originals startte in 1791 dat in ruim 200 jaar uitgegroeid is tot een toonaangevend design merk. Sinds 1990 heeft het Nederlandse meubelmerk de exclusieve rechten om de succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen te vervaardigen. Zo hebben ze onder andere de klassieke, stalen buisstoelen opnieuw het leven in geblazen. Daarnaast hebben ze authentieke werken van Paul Schuitema en de Gebroeders de Wit in een nieuw jasje gestoken.

Het Dutch Originals assortiment

Het assortiment van dit Nederlandse meubelmerk is uitgebreid op het gebied van banken, fauteuils, hockers, stoelen, tafels, salon- en bijzettafels, lampen en accessoires. Het assortiment is onderverdeeld in 2 collecties, namelijk Gispen Classics en Gispen Today. Wat beide collecties met elkaar gemeen hebben zijn de karakteristieke en klassiek buizen die in de verschillende meubelen een belangrijk onderdeel van het ontwerp vormen. Daarbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Met de meubels van Dutch Originals haalt u tijdloze, stijlvolle en in de meeste gevallen kleurrijke ontwerpen in huis.

Officieel Dutch Originals dealer

Mobiel Interieur mag zichzelf officieel Dutch Originals dealer noemen. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor alle meubelen van dit prachtige Nederlandse meubelmerk. Als officieel dealer kunnen wij de designmeubelen rechtstreeks via de producent bestellen. Op onze website staat slechts een klein gedeelte van de hele website. Voor een completer aanbod nodigen wij u graag uit in onze showroom. Naast Dutch Originals vindt u in onze showroom ook nog andere topmerken. Onze adviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies.

Bezoek de showroom en laat je adviseren

Bent u enthousiast geworden over de Dutch Originals meubels? Met het tijdloze design en hoogwaardige kwaliteit begrijpen wij dat als geen ander. Van de meubels van Dutch Originals kunt u jarenlang plezier hebben. Wij van Mobiel Interieur kunnen u nog zoveel meer vertellen over dit meubel design merk. Daarom nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. Bekijk onze Dutch Originals meubels en ervaar ze zelf. Wilt u een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?

Mobiel Interieur - Dutch_Original_Gispen