Eijffinger: Al meer dan 145 jaar de trendsetter in behang en gordijnen

Eijffinger is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 1875 kleurrijke en expressieve dessins ontwerpt voor behang en interieurstoffen. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en innovatie. Dit heeft geleid tot een uniek assortiment van trendy behang en gordijnen, waarbij kleur, dessin en kwaliteit centraal staan. Lees verder om meer te weten te komen over de creatieve wereld van Eijffinger.

Eijffinger behang: Kleurrijke ontwerpen voor elk interieur

Eijffinger is bekend om zijn vrolijke behangcollecties die elke ruimte in uw huis tot leven brengen. Of u nu houdt van drukke prints of meer ingetogen dessins, Eijffinger heeft het allemaal. Naast standaard behangpapier biedt Eijffinger ook Wallpowers, waarmee u een hele muur kunt bedekken met een prachtige afbeelding van bijvoorbeeld de natuur of de stad. Met behulp van de muurschilderingen voor kinderkamers kunnen kinderen hun eigen fantasie de vrije loop laten gaan. Bekijk de collectie van Eijffinger in onze showroom in Andijk en ontdek de mogelijkheden.

Eijffinger gordijnen: Passende dessins bij het behang

Wist u dat Eijffinger ook gordijnstoffen ontwerpt? Vaak zijn deze stoffen perfect op elkaar afgestemd met het behang van Eijffinger. Zo creëert u een harmonieus geheel in uw interieur. Natuurlijk zijn de gordijnen ook los verkrijgbaar en bieden ze een prachtige aanvulling op elk interieur. Onze ervaren interieurontwerpers staan voor u klaar in onze showroom in Andijk om u te adviseren over de perfecte combinatie van behang en gordijnen.