Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en interieurstoffen wilt Eijffinger de wereld mooier maken; dat doen ze sinds 1875. In al die jaren is de nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Eijffinger is een trendsetter op het gebied van gordijnen en behang. Het is niet voor niets dat Eijffinger vaste gast is bij woonprogramma’s, bij vtwonen en al jaren de set van Goede Tijden, Slechte Tijden aankleedt.

Om vrolijk van te worden

Eijffinger is bij uitstek de leverancier van behang waar u vrolijk van wordt. Klinkende namen als Ibiza, Flamenco en het bekende Pip design, brengen kleur en leven in uw kamer. Uiteraard zijn er ook rustigere designs voor een ingetogen sfeer.

Foto’s of afbeeldingen die een hele muur beslaan? Dat kan met de Wallpowers van Eijffinger. Zo brengt u makkelijk de natuur in huis of juist de gezelligheid van een drukke stad. Ook voor kinderkamers zijn er leuke ‘muurschilderingen’, waar de kinderen zelf een leuk verhaal bij kunnen verzinnen.

Eijffinger gordijnen

Misschien iets minder bekend, maar Eijffinger levert naast behang ook gordijnstoffen. In veel gevallen zijn de stoffen qua kleur en dessin passend bij het behang. Los zijn ze uiteraard ook erg leuk.