EYYE: Nederlands design met aandacht voor detail & duurzaamheid

EYYE is een Nederlands designmerk dat zich onderscheidt met minimalistische en eigentijdse ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Dit merk is ontstaan uit een samenwerking tussen Design On Stock en diverse Nederlandse ontwerpers. EYYE staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen met een eigen twist, waarbij comfort en duurzaamheid centraal staan.

Minimalistische ontwerpen met persoonlijke touch

De EYYE collectie omvat meubels met een minimalistisch ontwerp met een persoonlijke touch. Het merk streeft naar tijdloze ontwerpen die passen binnen verschillende interieurstijlen. EYYE biedt onder andere banken, fauteuils, stoelen, tafels en kasten. Elk meubelstuk wordt met oog voor detail ontworpen en geproduceerd met hoogwaardige materialen. Enkele voorbeelden van meubelstukken uit de collectie zijn de comfortabele Dura Lounge bank en de elegante Puuro fauteuil.

Duurzaamheid als belangrijk speerpunt

EYYE hecht waarde aan duurzaamheid en probeert een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Het merk produceert al zijn meubelen in Nederland en gebruikt alleen duurzame materialen zoals FSC-gecertificeerd hout en gerecyclede materialen. Door zorgvuldig om te gaan met grondstoffen en het productieproces te optimaliseren, draagt EYYE bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Officiële dealer van EYYE

Bij Mobiel Interieur zijn we trots dat we officieel dealer zijn van het Nederlandse meubelmerk EYYE. Als dealer hebben we direct toegang tot de volledige collectie en kunnen we u voorzien van deskundig advies. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van het perfecte EYYE meubelstuk dat naadloos aansluit bij uw interieur. Bovendien bieden wij uitstekende service en garantie, zowel voor als na uw aankoop.

Ontdek de EYYE collectie in onze showroom!

Bent u benieuwd naar de minimalistische meubelontwerpen van EYYE? Kom dan langs in onze showroom in Andijk en bekijk de collectie met uw eigen ogen. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele bank, een stijlvolle fauteuil of een tijdloze tafel, wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte meubelstuk. Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies op maat en ontdek de hoogwaardige materialen en duurzame productie van EYYE. Gratis parkeren kan voor de deur. Wij kijken uit naar uw bezoek!

 

Mobiel Interieur - Eyye Puuro fauteuil