Meer dan alleen lampen

Welkom bij Foscarini, het Italiaanse merk die zich richt op het ontwerpen en produceren van decoratieve lampen die zowel overdag als ‘s nachts, zowel aan als uit, verleiden, verrassen en inspireren. De lampen van Foscarini worden niet alleen gezien als functionele lichtbronnen, maar als designobjecten die ruimtes transformeren en schoonheid en emotie oproepen.

Foscarini gelooft in de vrijheid van ideeën en ontwerpen, zonder enige beperkingen in de productie. Daarom werken zij al 35 jaar samen met internationale ontwerpers en hebben ze een lange lijst van designiconen geïntegreerd in huishoudelijke of publieke ruimtes over de hele wereld. Het streven naar perfectie en passie voor elk project blijft constant in onze geschiedenis.

Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij Foscarini

Bij Foscarini is het productieproces altijd het eindpunt van het ontwerpproces. Voor Foscarini is het creëren van licht een vorm van een tastbaar object, de lamp, die betekenissen verlicht en vormgeeft. Het bedrijf is nooit tevreden met “gemakkelijke” oplossingen of de eerste ideeën die bij hen opkomen. Foscarini gelooft dat het beste altijd verder weg is, en ze brengen altijd een unieke perspectief mee, geworteld in de cultuur van Italië: meesterschap, vakmanschap en bovenal hun ontwerpen.

Verlicht uw interieur met Foscarini’s designlampen

Wilt u de collectie van Foscarini ontdekken? Bezoek dan onze showroom bij Mobiel Interieur in Andijk. Hier vindt u diverse lampen van Foscarini, waaronder de opvallende hanglamp Plena en de gezellige, industriële vloerlamp Chiaroscura. Onze adviseurs bij Mobiel Interieur staan klaar om u te inspireren en adviseren bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw interieur. U kunt ook een interieuradvies aanvragen, zowel thuis als in de showroom van Mobiel Interieur.