Foscarini

Meer dan alleen lampen

Foscarini maakt haar dromen waar. Een technische en creatieve workshop die ontwerpt, ontwikkeld en niet alleen lampen produceert, maar pure emotie is in samenwerking met vele andere designers van over de hele wereld. Een bedrijf dat vrij is, gepassioneerd, onconventioneel en recht in het hart van de industrie succesvol is. Dát is Foscarini.

Lamp Filo van Foscarini bij Mobiel Interieur
 


Foscarini produceert alleen lampen / objecten die nieuwe ideeën uitdrukken, zonder enige limits, zoals materiaal, technologie of lichtbronnen om iedere keer te streven naar de beste oplossing die uitvoering geeft aan het idee van het project. Omdat de winnaar altijd en alleen het concept achter het product is en de reactie die het oproept.

Meer dan 50 modellen, 20 verschillende soorten materialen en meer dan 30 designers komen bij elkaar om een collectie te vormen van individuele lampen, elk met een uniek verhaal.

 

Een collectie gekarakteriseerd door verrassende visuele eenvoud, vaak het resultaat van een gecompliceerd maar verborgen technologie dat verder gaat dan de bestaande en gangbare weg. Een selectie van deze unieke ontwerpen is te zien bij Mobiel Interieur in Andijk.

Logo Foscarini
 

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.