FSM

FSM is een al decennialang bekende en befaamde fabrikant van beklede meubelen. Hier worden hoogwaardige zitmeubelen ontwikkeld en wereldwijd selectief verkocht
FSM heeft vanaf de oprichting met de moderne sofa's en zetels zeer veel waarde gehecht aan een zo perfect en langdurig mogelijk zitcomfort. Ondertussen onderscheiden de FSM-producten zich zonder uitzondering door aanvullende nuttige, op comfort georiënteerde, consumentenspecifieke en designgeoriënteerde functies die onze klanten veel ontspanning en vreugde bezorgen.

FSM bank Claro bij Mobiel Interieur in Andijk
 

 

Het begin van een wonderbaarlijke vriendschap...

Laten we eens aannemen dat er iemand is die zich tegen u aan vlijt en u waarin u decennialang vertrouwen kunt schenken. Wij noemen dat ware vriendschap. En omdat het doel van FSM en Mobiel Interieur erin bestaat dat u met onze zitmeubelen decennialang gelukkig en tevreden bent, hebben wij onze eisen aan design, comfort en kwaliteit hoger gesteld dan dat in de sector normaal is.
Fauteuils, banken of aanbouwprogramma's, het maakt niet uit. Alles is ontworpen voor een lange levensduur. Het design, de techniek en de materialen.


FSM-filosofie

Niet groot maar correct, dat was altijd het principe van onze FSM-filosofie. Geen oriëntatie op trendy stromingen, maar wel vasthouden aan het wezenlijke. FSM ontwikkelt zitmeubelen, die meer kunnen dan alleen maar er goed uitzien. In bijna elk product steekt een kleine technische sensatie die, over de grenzen van het design heen, een bijdrage leveren tot het comfort. En hoewel wij bij de productie aan het beproefde vasthouden, is de innovatie één van de doorslaggevende krachten van ons succes. Innovatief zijn betekent voor ons een hoge bereidwilligheid om te leren en te veranderen. Wij wachten niet op het succes, wij vormen het. FSM is trots, door met mooie en functionele meubels, een bijdrage te leveren tot de levenskwaliteit van de mensen.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.