Gealux bij Mobiel Interieur

Gealux is een Nederlands merk dat al jaren specialist is op het gebied van goed en comfortabel zitten. De collectie van Gealux is innovatief, voorzien van een prachtig design en eigen karakter. Het merk weet kwaliteit, design en individualiteit perfect te combineren met zitcomfort. Bovendien kan iedere (relax)fauteuil, eetkamerstoel en bank perfect op maat worden gemaakt voor jou. Nieuwsgierig naar het merk Gealux? Bekijk ons aanbod op de website of breng een bezoek aan onze woonwinkel in Andijk.

Slimme comfortfuncties met Gealux relaxfauteuils

Alle relaxfauteuils van Gealux kunnen worden voorzien van slimme comfortfuncties. U heeft daarbij de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Bij de elektrische bediening wordt de relaxfauteuil voorzien van het zogenoemde ARC systeem. Dankzij de hart balans functie kunt u de fauteuil op ergonomische relax ligstand instellen. Uw benen komen in de ligstand iets hoger dan uw hart te liggen, zodat er een optimale spierontspanning ontstaat dat perfect is voor de bloedcirculatie. Verder heeft de ARC geen zichtbare knop en hendel meer, zo geeft het ook nog eens een luxe uitstraling. De elektrische relaxfauteuils worden voorzien van een accu en 2 motoren. Tot slot zijn de fauteuils allemaal voorzien van een verstelbaar hoofdsteun, dat bij Gealux topswing wordt genoemd.

Zitmeubelen met betrouwbare techniek

Gealux heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelen, produceren en leveren van zitmeubelen. De designers werken nauw samen met het technische team en weten daardoor als geen ander hoe ze techniek, comfort, design en functionaliteit samen kunnen voegen tot een fauteuil, bank of eetkamerstoel. De zitmeubelen van Gealux voldoen aan de gebruikerseisen die vandaag de dag worden gesteld aan zitmeubelen en houden daarbij voor ogen dat u vooral optimaal wilt kunnen relaxen.

Mobiel Interieur - Gealux relaxfauteuils systeem

Stel je Gealux zitmeubel persoonlijk samen

Niet alleen heeft u bij Gealux de keuze uit verschillende slimme comfortfuncties, ook kunnen de zitmeubelen geleverd worden in diverse leder- en stofsoorten. Zo kunt u uw Gealux zitmeubel geheel naar eigen wens samenstellen, zodat het perfect in uw interieur past. Denk aan de keuze van het model, maar ook aan de bekleding en kleur. Gealux werkt alleen maar met de beste kwaliteit stoffen en leer van de beste leveranciers uit de hele wereld.

Mobiel Interieur is officieel Gealux dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van het Nederlandse merk Gealux. Alle Gealux (relax)fauteuils, eetkamerstoelen en banken uit deze design collectie zijn verkrijgbaar bij ons. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Gealux relaxfauteuil of bank: wij van Mobiel Interieur kunnen het voor u leveren. Op onze website ziet u slechts een klein gedeelte van de gehele collectie. Staat er een bepaald zitmeubel niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs bij Mobiel Interieur

Bent u enthousiast geworden over Gealux? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Andijk. U vindt bij ons op maar liefst 8.000 m2 een grote design meubel collectie. Laat u inspireren door ons prachtige aanbod en laat u persoonlijk adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over het merk Gealux en weten eventueel als geen ander hoe u dit het beste met elkaar kunt combineren.