Gelderland

Het comfort van Gelderland meubelen

Kenmerkend voor de meubelen van Gelderland zijn: duurzaamheid, kwaliteit en comfort. Deze drie kernkwaliteiten zorgen ervoor dat u jarenlang plezier kunt beleven aan de Gelderland meubels. Bovendien is het mogelijk om het comfort van de Gelderland meubelen aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een zachter dek of kussen in de rug, maar ook behoort het aanpassen van de zithoogte tot de mogelijkheden. De vulling van een Gelderland bank of stoel is opgebouwd uit duurzaam polyether, koudschuim of schachtloze veren. Voor optimaal zitcomfort wordt ieder onderdeel van de vulling zorgvuldig uitgezocht. Daarnaast wordt de stoffering van de meubels ook zorgvuldig uitgekozen, niet alleen op kwaliteit maar ook op uitstraling. Voor de meeste meubels van Gelderland is het mogelijk om uw eigen stof of leder uit te zoeken.

Handgemaakte duurzame Gelderland meubelen

Een goed ontwerp, genieten van eindeloos zitcomfort, een perfecte afwerking tot in detail en duurzaamheid zijn de reden waarom mensen overgaan tot het kopen van Gelderland meubelen. Om dit waar te kunnen maken worden de meubels van Gelderland nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. 

 
Gelderland bij Mobiel Interieur in Andijk


Dit betekent dat de meubelen met de hand worden gemaakt en daarbij wordt alleen maar gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De vakmensen bij Gelderland maken van massief hout, staal, veren, schuim, stof of leer prachtige meubelen. De meubelen worden in Culemborg gemaakt en daarbij wordt alleen maar gewerkt met leveranciers uit de buurt, zodat de transportbewegingen zo kort mogelijk worden gehouden. Al vanaf het begin (1936) houdt Gelderland rekening met zorg voor de eigen omgeving, maar ook met hergebruik en recycling.

Mobiel Interieur is officieel Gelderland dealer

Mobiel Interieur is al jaren officieel dealer van het Nederlandse meubelmerk Gelderland. Alle Gelderland meubelen, zoals banken, tafels, stoelen en fauteuils zijn bij Mobiel Interieur verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Gelderland bank, stoel of fauteuil: bij Mobiel Interieur bent u aan het juiste adres. Op onze website ziet u slechts een klein gedeelte van de gehele Gelderland collectie. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs bij Mobiel Interieur

Bent u nieuwsgierig naar de meubelen van Gelderland? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Andijk. Naast Gelderland meubelen, vindt u ook nog andere meubels van diverse topmerken van Nederlandse bodem. Laat u inspireren door ons prachtige aanbod en laat u persoonlijk adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de Gelderland meubels en weten als geen ander hoe u dit met onze andere of uw huidige meubels kunt combineren.

 

Gelderland bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.