Gelderland

Gecharmeerd van Scandinavisch design

Gelderland is opgericht in 1935 en kent een rijke historie. De oprichter was gecharmeerd van Scandinavisch design en zodoende werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. Daarnaast werd de basis gelegd voor misschien wel het belangrijkste principe dat tot op de dag van vandaag leidend is; duurzaamheid en zitcomfort.

Meubel liefde

Alle meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Bij de keus voor een Gelderland meubel gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. In de showroom van Mobiel Interieur vindt u de gelegenheid om de collectie te bekijken en te ervaren wat het beste bij u past.

 
Gelderland bij Mobiel Interieur in Andijk

Oud wordt weer nieuw

Behalve het ontwerp is de gekozen stoffering een belangrijk item voor de uitstraling van een meubel. De meeste mensen kiezen een Gelderland meubel niet alleen voor woonplezier van nu maar ook voor later. En dat is een verwachting die al tientallen jaren met wordt waargemaakt. Nog dagelijks worden Gelderland modellen compleet gerenoveerd. Een groter compliment! Zo verandert dezelfde bank in loop van de tijd toch met u en uw wensen mee.

 

Gelderland bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.