Jouw eigen stijl, jouw eigen meubels

H.E. Design is een eigentijdse meubelmaker met als motto “je eigen smaak, je eigen meubels”. Het Nederlandse merk begrijpt dat wonen persoonlijk is en dat het belangrijk is dat jouw meubels jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Daarom produceert H.E. Design volledig unieke meubels die passen binnen jouw interieur.

Ambachtelijke kwaliteit met een knipoog naar het heden

Het onderscheidende karakter van H.E. Design komt voort uit het feit dat de meubels volledig met de hand worden gemaakt in eigen beheer en werkplaats. Dit in tegenstelling tot doorsnee fabrikanten die vaak massaproductie toepassen. Het ambachtelijke karakter van H.E. Design zorgt voor meubels van hoge kwaliteit en een langere levensduur bij normaal gebruik. De vaklieden van H.E. Design hebben passie en liefde voor het vak en dat zie je terug in elk meubelstuk.

De meubelen van H.E. Design zijn degelijk en sterk, als een huis. Ouderwetse degelijkheid wordt gecombineerd met een knipoog naar het heden, waardoor elk meubelstuk uniek is. H.E. Design produceert alles volledig in eigen beheer, wat zorgt voor flexibiliteit en maatwerkoplossingen voor de klant.

HE Design bij Mobiel Interieur

Enkele meubelstukken van H.E. Design zijn onder andere de Danillo, Freya of de Punto eetkamerstoelen.. Bij H.E. Design draait het echter om maatwerk, dus er is altijd een meubelstuk dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Als officieel dealer van H.E. Design heeft Mobiel Interieur een groot gedeelte van de collectie in huis. Onze showroom in Andijk biedt de mogelijkheid om de meubelen van H.E. Design te bekijken en te ervaren. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over de meubelen van H.E. Design en onze andere topmerken. Kom gerust langs voor advies op maat!