Harvink

Harvink in Andijk!

Wie een meubel uit de Harvink-collectie koopt, weet zeker dat het goed zit. De herkenbare constructie, afritsbare bekleding, 100% Hollands fabrikaat, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnigheid... Daar staat Harvink voor.

Harvink met zichtbaar frame bij Mobiel Interieur in Andijk
 


Zichtbaar frame

Hoe herken je een Harvink? Aan de (metalen) frameconstructie die bij al de meubelen duidelijk zichtbaar is. Het frame zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling. De massievere delen van het meubel lijken te ′zweven′, waardoor het meubel luchtig oogt. En: dankzij het zichtbare frame weet je precies hoe je bank of fauteuil in elkaar zit. Binnen deze signatuur zijn trouwens veel variaties mogelijk. Zolang het frame maar aan de buitenkant zit. Dat maakt een Harvink een Harvink.

Mobiel Interieur en Harvink!

Meubels waar je jarenlang mee gaat leven, koop je niet van een plaatje. Die moet je in het écht zien, voelen en ervaren. Je wilt verschillende formaten vergelijken, schuiven met allerlei combinaties en op je gemak alles uitproberen. Dat kan bij Mobiel Interieur in Andijk. U kunt bij ons ideeën opdoen en uw eigen sfeer creëren. En wilt u advies of informatie? Dan nemen onze ervaren vakmensen graag de tijd voor u.

Harvink bij Mobiel Interieur in Andijk

Houten tafels

Schuif aan en geniet. Goede sier maak je met een echte leeftafel. Sterk genoeg voor lange, nachtelijke gesprekken met vrienden, elegant genoeg voor een sjiek familiediner. De Harvink tafels zijn een optelsom van een fluwelen vorm en een massief houten tafelblad. Stevig, solide en van onbreekbare schoonheid. Afmetingen en de te gebruiken houtsoort zijn door je zelf in te vullen.

 
Harvink - eetkamertafel Fier

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.