Wie een meubel uit de Harvink-collectie koopt, weet zeker dat het goed zit. De herkenbare constructie, afritsbare bekleding, 100% Hollands fabrikaat, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnigheid… Daar staat Harvink voor. Harvink heeft al meer dan 75 jaar een ijzersterke visie op meubelontwerp. De vakmensen van Harvink zijn een stelletje perfectionisten, die zorgen dat alles klopt: elk stiksel, elke lasnaad, de houtafwerking, de vleug van de stof – alles. Zij leveren puur Hollands handwerk, werken met Nederlandse ontwerpers en toeleveranciers, produceren milieuvriendelijk in IJsselstein en grijpen alle kansen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.   

Zichtbaar frame

Mobiel Interieur - Harvink bank Donk

Hoe herken je een Harvink? Aan de (metalen) frameconstructie die bij al de meubelen duidelijk zichtbaar is. Het frame zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling. De massievere delen van het meubel lijken te ′zweven′, waardoor het meubel luchtig oogt. En: dankzij het zichtbare frame weet je precies hoe je bank of fauteuil in elkaar zit. Binnen deze signatuur zijn trouwens veel variaties mogelijk. Zolang het frame maar aan de buitenkant zit. Dat maakt een Harvink een Harvink.

Mobiel Interieur en Harvink

Meubels waar je jarenlang mee gaat leven, koop je niet van een plaatje. Die moet je in het écht zien, voelen en ervaren. Je wilt verschillende formaten vergelijken, schuiven met allerlei combinaties en op je gemak alles uitproberen. Dat kan bij Mobiel Interieur in Andijk. U kunt bij ons ideeën opdoen en uw eigen sfeer creëren. En wilt u advies of informatie? Dan nemen onze ervaren vakmensen graag de tijd voor u.

Houten tafels

Schuif aan en geniet. Goede sier maak je met een echte leeftafel. Sterk genoeg voor lange, nachtelijke gesprekken met vrienden, elegant genoeg voor een sjiek familiediner. De Harvink tafels zijn een optelsom van een fluwelen vorm en een massief houten tafelblad. Stevig, solide en van onbreekbare schoonheid. Afmetingen en de te gebruiken houtsoort zijn door je zelf in te vullen.