HE-Design

HE-Design bij Mobiel Interieur in Andijk

 

Je eigen smaak, je eigen meubels, dat is het motto van de eigentijdse design meubelmaker H.E. Design. Wonen is immers persoonlijk. Het gaat om jou en waar jij je prettig bij voelt. En een passend design meubel symboliseert waar jij voor staat. Uniek dus met ambachtelijke kwaliteit geproduceerd door vaklieden met liefde en passie voor het vak. Ouderwetse degelijkheid met een duidelijke knipoog naar het heden.

 
Logo HE-Design

 

H.E. Design produceert volledig in eigen beheer unieke meubelen voor unieke mensen, passend binnen hun interieur. daarmee onderscheidt H.E. Design zich van de doorsnee fabrikant. De meubels worden volledig met de hand gemaakt in eigen beheer en werkplaats. De basis van een meubel moet degelijk een sterk zijn, als een huis. Door de manier van produceren zijn meubels kwalitatief beter en hebben ze bij normaal gebruik een langere levensduur.

Ga naar HE-Design >>>

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.