Praktisch én mooi: De hoogwaardige verlichtingsproducten van HighLight Verlichting

HighLight Verlichting is sinds 1996 hét toonaangevende Nederlandse verlichtingsmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige binnen- en buitenverlichting. Het bedrijf heeft een brede collectie aan verlichtingsproducten, waaronder hanglampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en spots. HighLight Verlichting staat bekend om haar herkenbare armaturen, die altijd zijn ontworpen met een onderscheidend kenmerk. Het bedrijf heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling in Nederland en maakt ook gebruik van productiepartners in het buitenland om de hoogste kwaliteit en beste prijzen te kunnen bieden. HighLight Verlichting werkt nauw samen met interieurarchitecten, designers en installateurs om te zorgen dat de verlichting perfect aansluit bij de behoeften van de klant.

Verlichting ontworpen met een onderscheidend kenmerk

Twee keer per jaar presenteert HighLight Verlichting een nieuwe collectie van decoratieve verlichtingsarmaturen. Tijdens het ontwerpproces wordt rekening gehouden met technische aspecten, zoals montage en bevestigingssystemen, om ervoor te zorgen dat de armaturen niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik. HighLight Verlichting biedt naast het brede assortiment aan verlichtingsarmaturen ook een ruime keuze in lichtbronnen, die naadloos aansluiten bij de armaturen.

Ontdek de collectie van HighLight Verlichting bij Mobiel Interieur

In de showroom van Mobiel Interieur in Andijk staan diverse lampen van HighLight Verlichting opgesteld, waaronder de klassieke vloerlamp Sapporo en de gezellige, industriële hanglamp Pluto. De adviseurs van Mobiel Interieur kunnen klanten inspireren en adviseren bij het kiezen van de juiste verlichting voor hun interieur. U kunt ook een interieuradvies aanvragen, bij u thuis of bij Mobiel Interieur in de showroom.