Himolla – zo individueel als je bent

Himolla is een sterk merk dat al sinds 1948 bekend staat om de combinatie van functie en comfort in gestoffeerde meubelen. Himolla blijft fascineren en zorgen voor bijzonder wooncomfort. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste gestoffeerde meubelfabrieken van Europa en staat bekend om zijn individuele, functionele, veelzijdige en duurzame producten.

Met de slogan ‘stoffering voor mensen’ is Himolla toegewijd aan duurzaam handelen, dat verder gaat dan alleen de fabriekspoorten. Duurzaamheid betekent voor Himolla het creëren van een nauwe relatie tussen ecologisch, economisch en sociaal gedrag en het kritisch evalueren van alle processen binnen het bedrijf, waarbij medewerkers bij dit proces worden betrokken.

Himolla’s gestoffeerde meubelen zijn individueel samen te stellen, functioneel, veelzijdig en gaan lang mee dankzij de premium kwaliteit uit Beieren. Het assortiment varieert van maatwerksuites tot hightech relaxfauteuils en biedt voor elke stijl een passend product. Als je op zoek bent naar gestoffeerde meubelen van hoogwaardige kwaliteit, is Himolla een merk om in overweging te nemen.

De vele gezichten van een sterk merk als Himolla

Individualiteit
Door de vele mogelijke combinaties van functies en de verschillende beschikbare designs is elk gestoffeerd meubel een werkelijk uniek product.

Functionaliteit
Alle comfortfuncties zijn naadloos geïntegreerd in het verbluffende design.

Veelzijdigheid
Het productassortiment gaat van maatwerksuites tot hightech relaxfauteuils. En voor elke stijl is er wel iets te vinden.

Levensduur
Premium Himolla kwaliteit uit Beieren staat garant voor een uitzonderlijk hoge productkwaliteit.