HookedOnWalls behang

Het designer behang van HookedOnWalls is helemaal hip! Dat komt met name door de veelzijdigheid van dit merk. HookedOnWalls ontwerpt behang in de mooiste kleuren, fantastische dessins en de mooiste structuren. Hierdoor vind je altijd wel een uniek behang dat helemaal past bij jouw interieur. Laat je alvast hieronder inspireren door de mogelijkheden van dit leuke behang. Of kom langs in de showroom van Mobiel Interieur en bekijk en voel het designer behang zelf.

HookedOnWalls: een gedurfd designer behang merk

Soms is het behang gedurfd, vaak is het verrassend en altijd net een tikkeltje anders. HookedOnWalls is een designer behang merk dat een uitgesproken stijl heeft. Het is smaakvol en tegelijk toegankelijk voor iedereen. De dessins van dit designer behang is ruim toepasbaar. Het is niet alleen geschikt voor in huis, maar ook geschikt voor op kantoor of in je winkel of restaurant. Bekijk het aanbod en je zult vast en zeker een behang naar je smaak vinden.

Designer behang met oog voor detail

De collecties van HookedOnWalls is ontworpen door een team met ervaren designers. Zo volgen zij de ontwikkelingen in de interieur- en modebranche op de voet. Maar dat niet alleen, ze lopen zelf ook graag voorop met nieuwe trends. Zoals je wellicht al gezien hebt is ieder behang van HookedOnWalls ontworpen met oog voor het kleinste detail. Verder wordt het kleurenpalet van de nieuwe collecties altijd met veel zorg uitgewerkt. Het zal je dan ook niets verbazen dat vele interieur designers graag gebruik maken van het designer behang van HookedOnWalls.

Mobiel Interieur - Hooked on Walls New Wave behang

HookedOnWalls is onderdeel van de Arte groep

Misschien ben je meer bekend met de Arte groep. Het behang merk HookedOnWalls is hier onderdeel van en bestaat inmiddels 10 jaar. De Arte groep bestaat uit een Europese ontwerper en een fabrikant van high-end muurbekleding met België als thuisbasis. De groep van Arte werd begin jaren 80 opgericht en is wereldwijd inmiddels een begrip geworden. Ze bieden kwaliteit, technische kennis, service en innovatie.

Officieel HookedOnWalls dealer

Mobiel Interieur in Andijk is een officieel dealer van het behang merk HookedOnWalls. Hierdoor kun je bij ons terecht voor alle soorten behang van dit merk. Op onze website kun je alvast inspiratie opdoen. Wil je meer zien of meer weten? Kom dan langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden van HookedOnWalls. Daar staan onze interieuradviseurs voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je een uitgebreid interieuradvies? Maak dan direct een afspraak. We komen uiteraard ook graag bij jou thuis langs.