Interfloor bij Mobiel Interieur

Interfloor is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Jarenlange ervaring

Grondstoffen en productie zijn van zo’n hoogwaardige technologische kwaliteit dat vakbekwaam advies en professionele stoffering onmisbaar zijn voor jarenlang woon- en werkplezier.
Tapijt en Vinyl van Interfloor onderscheiden zich door het gebruik van technologisch hoogwaardige industriële technieken. Dat is mogelijk door jarenlange ervaring: enerzijds met ontwikkelaars en producenten, anderzijds met wensen van veeleisende consumenten en projectmatige gebruikers.

Hoge eisen en kwaliteit

Toegespitst op het gebruik, worden er hoge eisen gesteld aan tapijt en vinyl met betrekking tot warmte, comfort en veiligheid. Ook aan technische aspecten als slijtage door gebruik, brandwerendheid, kleurechtheid, gemak van onderhoud en vlekverwijdering worden strenge eisen gesteld.
Interfloor staat garant voor een continue hoge kwaliteit en constante zorg voor milieu-aspecten van haar producten bij ontwikkeling, productie en distributie